Libnet.ro
UNICEF

09:30

Marea Britanie: Actiune colectiva in instanta impotriva MasterCard care ar fi impus in cazul a milioane de clienti taxe ilegale timp de 16 ani

B1 B1,
Marea Britanie: Actiune colectiva in instanta impotriva MasterCard care ar fi impus in cazul a milioane de clienti taxe ilegale timp de 16 ani

O actiune in instanta a fost deschisa in Marea Britanie impotriva MasterCard, care ar fi impus in cazul a milioane de clienti taxe ilegale timp de 16 ani, informeaza RT. com. Este vorba. continuă pe B1

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

Marea Britanie. Raport privind invadarea Irakului, in 2003: Actiunea militara nu era inevitabila la acel moment

Marea Britanie s-a alaturat initiativei privind invadarea Irakului, in anul 2003, inainte de a epuiza toate alternativele pasnice privind dezarmarea tarii, a declarat, miercuri, presedinte unei comisii care s-a ocupat cu anchetarea razboiului, John Chilcot.

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron.

Marea Britanie vrea sa reduca cu cinci procente impozitul pentru companii

Ministrul de Finante britanic, George Osbrone, si-a propus sa reduca impozitul pentru companii la 15%, intr-un efort de a pastra investitiile business-urilor in Marea Britanie, in conditiile in care regatul se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax.

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Marea Britanie plateste pretul pentru nivelul ridicat al decalajului si al lipsei cronice de investitii in educatie, care au determinat populatia deziluzionata sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a afirmat ieri directorul general al Credit Suisse banca din Elvetia, n. r. ), Tidjane Thiam, la o conferinta desfasurata in sudul Frantei, transmite CNBC.

inmatricularile Dacia in Marea Britanie au scazut cu 23,79%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut luna trecuta, pentru a doua oara in ultimii patru ani, Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT) cerand Guvernului sa stimuleze increderea in economie pentru a evita noi scaderi, transmite Reuters, citat de surse din presa.

Polonia, Germania, Romania, Bulgaria si Marea Britanie - tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature

Cele cinci tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature peste granite sunt: Polonia 4690), Germania 2490), Romania 1660), Bulgaria 1390) si Marea Britanie 1350), potrivit unui raport al Health and Environment Alliance HEAL), Climate Action Network CAN) Europe, WWF European Policy Office Biroul de politici europene al WWF) si Sandbag, citat de Greenpeace.

Greatest Hits al trupei Queen, cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie

Materialul discografic Greatest Hits 1981) al trupei Queen este cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie, potrivit unui clasament realizat de Official Charts Company, pentru a marca a 60-a aniversare a sa, informeaza site-ul nme. com, citat de News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )