Libnet.ro
UNICEF

14:00

Veste EXCELENTA pentru romanii care vor sa calatoreasca in SUA. Cand vor fi ridicate VIZELE

Antena3 Antena3,
Veste EXCELENTA pentru romanii care vor sa calatoreasca in SUA. Cand vor fi ridicate VIZELE

Romanii ar putea calatori in SUA fara viza in mai putin de un an. Reprezentantii Departamentului american pentru Securitate Interna au dat asigurari ca Statele Unite vor sa includa in programul. continuă pe Antena3

MAE avertizeaza romanii care vor sa calatoreasca in Egipt, din cauza unei greve pe aeroporturi internationale

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in R. Egipt ca autoritatile vamale locale au anuntat declansarea unei greve in data de 5 iunie 2013. Greva va a.

MAE avertizeaza romanii care vor sa calatoreasca in Cehia: Autoritatile au declarat stare de urgenta din cauza inundatiilor

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica Ceha, ca in urma ploilor abundente cazute in ultimele zile, la data de 2 iunie 2013, Guvernul.

Taxa de divort a fost marita cu 1000%: Cuplurile care vor sa se desparta trebuie sa plateasca 500 de lei

Banii sunt buni de oriunde ar veni pentru autoritatile locale. Asa ca, mai nou, o sursa de venit pentru primarii au ajuns divorturile. Daca pana mai ieri taxa de divort era de ordinul zecilor de lei, in urma.

Constantin vrea un masterplan pentru agricultura, care sa arate directiile importante de ...

Directiile importante de dezvoltare a agriculturii vor fi incluse intr-un masterplan care va fi elaborat in urma unor consultari intre Ministerul Agriculturii, mediul academic, patronatele din domeniu si investitori romani si straini, a declarat miercuri ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, potrivit Mediafax. Din pacate, dupa 1989, strategiile pe care le- am avut in agricultura s-au schimbat in functie de partidele politice, de stanga sau de dreapta. Se pune din ce in ce mai mult accent .

Propunere de amendament pentru ordonanta care a dat peste cap industria de publicitate: Clientii sa poata cumpara spatiu TV si prin intermediul agentiilor, prevederi suplimentare in cazul rebate-ului

Principalele organizatii ale industriei de publicitate si marketing din Romania, IAA Romania si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR), cer Parlamentului sa aduca un amendament la ordonanta urgenta ce schimba regulile publicitatii, ordonanta publicata pe 12 aprilie, aprobata de Camera si care se afla acum in lucru la Senat. Cele doua asociatii solicita o modificare prin care clientii de publicitate sa poata achizitiona spatiu de publicitate TV si prin intermediul agentiilor, nu doar direct de la posturi, asa cum spune ordonanta, iar acest lucru sa fie facut in mod total transparent, potrivit unui comunicat de presa transmis luni. Este ceruta, totodata, o schimbare si in cazul prevederilor legate de rebate, care sa tina cont de eventuala revenire a agentiilor in traseul platilor pentru reclama TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )