Libnet.ro
UNICEF

08:30

Veste excelenta pentru Vladimir Putin. Popularitatea sa atinge cote record

Antena3 Antena3,
Veste excelenta pentru Vladimir Putin. Popularitatea sa atinge cote record

Vladimir Putin a atins un nivel record al popularitatii in Rusia, acolo unde aproape 9 din 10 cetateni il sustin, conform unui sondaj realizat de Levada Center. in 2012 si 2013 s-au inregistrat scaderi ale. continuă pe Antena3

Silvio Berlusconi: Vladimir Putin mi-a propus sa ma mut in Rusia pentru a fi numit ministru al Economiei. Kremlinul dezminte

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, sustine ca presedintele rus Vladimir Putin i-a propus sa mearga in Rusia pentru a-l numi in functia de ministru al Economiei, scrie La Stampa.

Silvio Berlusconi, propunere soc din partea lui Vladimir Putin

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, sustine ca presedintele rus, Vladimir Putin, i-a propus sa mearga in Rusia pentru a-l numi in functia de ministru al Economiei,.

Grecia a ajuns un stat-zombi care exista doar pentru a plati datorii. Pentru a evita situatia, Tsipras i-ar fi cerut ajutorul lui Vladimir Putin

Saptamana trecuta, Grecia a reusit sa obtina din partea Europei 7,16 miliarde de euro, ca fond de urgenta, dupa ce a fost de acord sa inaspreasca masurile de austeritate si sa grabeasca programul de privatizare. inainte de a se supune cerintelor creditorilor, premierul grec ar fi cerut un ajutor de zece miliarde de dolari lui Vladimir Putin, pentru a putea iesi din zona euro si a reveni la drahma, anunta presa greceasca.

Resedinta lui Vladimir Putin din Altai, construita de Gazprom intr-o zona inclusa in patrimoniul UNESCO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a privatizat o zona din Siberia inclusa in patrimoniul cultural mondial UNESCO pentru a-si construi o resedinta de stat, relateaza publicatia italiana LEspresso.

Trupa Amadeus i-a cantat lui Vladimir Putin la ziua dictatorului din Kazahstan

O trupa de cantarete din Romania a intretinut atmosfera la ziua presedintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev. La eveniment a luat parte si Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, dar.

Mihail Saakasvili: Vladimir Putin m-a amenintat public ca ma omoara

Eu am fost primul care l-a infruntat cu ajutorul fortelor armate pe Putin si pana acum, din aceasta cauza, ma ameninta public cu moartea, a declarat guvernatorul regiunii ucrainene Odesa, ex-presedintele georgian, Mihail Saakasvili.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )