Libnet.ro
UNICEF

23:00

Veste perfecta pentru bautorii de bere din Romania

Antena3 Antena3,
Veste perfecta pentru bautorii de bere din Romania

Conform modificarilor facute Codului Fiscal, aparute in Monitorul Oficial din data de 7 iulie, peste exact o saptamana, adica din data de 10 august, TVA pentru berea la draft va scadea de la 24% la 9%, scrie Li. continuă pe Antena3

Anul acesta anunta revenirea interesului investitorilor pentru piata imobiliara din Romania

Piata imobiliara romaneasca din prima jumatate a anului 2015 se afla pe un trend ascendent pe toate sectoarele imobiliare, astfel ca cel mai bun semnal al revenirii pietei imobiliare este dat de interesul manifestat atat de investitorii noi pe piata din tara noastra, cat si de revenirea celor care aveau proiecte la noi in tara si care, in ultima perioada, au hibernat, arata o analiza Darian privind piata imobiliara in acest an.

Autoritatile ungare, nou gest pentru etnici maghiari din Romania

Ungaria urmeaza sa dubleze veniturile suplimentare pe care le ofera clerului din bisericile maghiare din Transilvania, Transcarpatia, Voievodina si Slovacia, incepand de anul viitor, a anuntat duminica secretarul.

Scriitorii pot inchiria Casa Vernescu: Oamenii de afaceri din Romania nu sunt seriosi. Deocamdata nu avem clienti pentru inchiriere

O Hotarare de Guvern publicata recent in Monitorul Oficial arata faptul ca Uniunea Scriitorilor din Romania a primit dreptul de a beneficia de fructele civile ale imobilului, cu conditia utilizarii acestora in.

Topul vitezelor de internet fix si mobil din Romania: Cum explica ANCOM de ce este mai relevant Netograf decat Speedtest

Cine vrea sa-si testeze viteza de internet fix sau mobil si intra pe Netograf, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania, va vedea ca aplicatia ii afiseaza automat IP-ul, orasul, browserul, sistemul de operare si terminalul folosit. De aici incolo, utilizatorul este liber sa selecteze orice furnizor doreste, tipul de oferta si de conexiune. Pe baza a peste 110. 000 de teste facute de romani in Netograf, ANCOM a anuntat recent ca Orange are cele mai mari viteze pe internet mobil, iar RCSRDS pe internet fix. Ce relevanta are acest top, cata vreme oricine poate minti asupra furnizorului? ANCOM precizeaza ca testele in care utilizatorul selecteaza un alt furnizor decat cel detectat pe baza IP-ului existent in baza de date a aplicatiei sunt eliminate din statistici.

Uniunea Editorilor din Romania CRITICA gestionarea proiectului noilor manuale. Ce avertisment lanseaza UER

Uniunea Editorilor din Romania UER) critica modul in care Centrul National de Evaluare si Examinare CNEE) gestioneaza proiectul noilor manuale pentru clasele I si a II-a si avertizeaza ca anul viitor scolar ar putea incepe fara manuale pentru clasa a III-a, potrivit unui comunicat al editorilor.

CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca va initia o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect: Realizarea Expertizei Tehnice si.

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane de euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), informeaza Agerpres.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )