Libnet.ro
UNICEF

07:30

Veste proasta pentru fanii Muppets. Ce decizie au luat Miss Piggy si Kermit broscoiul

România Liberă România Liberă,
Veste proasta pentru fanii Muppets. Ce decizie au luat Miss Piggy si Kermit broscoiul

Vedetele din serialul Papusile Muppets/ The Muppets, Miss Piggy si broscoiul Kermit, si-au anuntat, marti, despartirea cu putin timp inainte de inceputul unui nou sezon. Celebrele personaje si-au asigurat fanii ca vor continua sa lucreze impreuna, potrivit irishexaminer. com. continuă pe România Liberă

O noua veste proasta pentru ucigasul Elodiei. Judecatorii au luat decizia

In urma cu un an, politistul Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, disparuta in 2007, scrie sp.

Veste buna pentru bucuresteni. ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe.

Veste crunta pentru bucuresteni de la RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a solicitat Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) majorarea tarifelor de calatorie, in medie cu 50%, pentru a putea iesi din impasul in care a intrat dupa.

Veste perfecta pentru bautorii de bere din Romania

Conform modificarilor facute Codului Fiscal, aparute in Monitorul Oficial din data de 7 iulie, peste exact o saptamana, adica din data de 10 august, TVA pentru berea la draft va scadea de la 24% la 9%, scrie Li.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )