Libnet.ro
UNICEF

12:00

Veste REA din partea meteorologilor. Cod GALBEN de ploi in judetele deja afectate de INUNDATII

Antena3 Antena3,
Veste REA din partea meteorologilor. Cod GALBEN de ploi in judetele deja afectate de INUNDATII

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de instabilitate atmosferica, ploi insemnate cantitativ, valabila de miercuri de la ora 20. 00 pana joi la ora 23. in intervalul. continuă pe Antena3

Veste REA din partea meteorologilor: dupa INUNDATII vin din nou PLOILE. De miercuri vremea se RACESTE

Dupa ce mai multe judete s-au confruntat zilele acestea cu inundatii, sute de gospodarii fiind pline de apa, meteorologii au anuntat ca de miercuri vin din nou ploile, vremea suferind o racire accentuata. Mai.

Prahova, sub cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica

Ploile revin in Prahova de miercuri seara, de la ora 20. 00, si pana joi seara, la ora 23. 00, cand judetul este avertizat cod galben cu instabilitate atmosferica si precipitatii insemnate cantitativ.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora. Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic in 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora.

Veste surprinzatoare din partea lui Mihai Nesu. Ce a decis fostul fotbalist dupa moartea mamei sale

Mihai Nesu a hotarat sa se mute definitiv in Romania. Dupa ce si-a condus mama pe ultimul drum, Mihai Nesu vrea sa se intoarca la Oradea, orasul sau natal, scriu jurnalistii de la Cancan. Fostul fotbalist.

Cod galben de ploi in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o avertizare de cod galben de ploi, valabila pentru 11 judete.

ANM: Cod galben de ploi in 11 judete din Oltenia, nordul Munteniei si sudul Moldovei (FOTO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ploi valabila in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei. in intervalul miercuri, 23 aprilie, ora 20:00 - joi, 24.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic in 11 judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala.

Revin ploile. Buzaul intra de miercuri seara sub avertizarea de Cod Galben

Judetul Buzau, alaturi de alte zece judete din sudul, centrul si sud-estul tarii, intra de miercuri seara, de la ora 23, sub Cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana joi, la ora 23.

UPDATE: Potopul de Pasti. Trei morti, 86 de localitati inundate. 250 de oameni, evacuati de sarbatori, in sudul tarii. Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Cod portocaliu in Giurgiu si galben in trei judete

Ploile foarte abundente din ultimele zile au provocat probleme in tot sudul tarii. Sute de case si gospodarii au fost inundate, in judetele Prahova, Olt si Teleorman. Peste 160 de persoane au fost nevoite sa fuga, in prima zi de Pasti, din calea apelor. Oamenii cu care au luat legatura reporterii televiziunilor de stiri se plang de lipsa de ajutor din partea autoritatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )