Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vestea REA pentru soferii romani. Nu mai pot scapa de sanctiuni

Antena3 Antena3,
Vestea REA pentru soferii romani. Nu mai pot scapa de sanctiuni

O veste proasta pentru conducatorii auto care incalca regulile de circulatie peste hotare, in state ale Uniunii Europene. Acestia nu mai pot scapa de sanctiuni prin trecerea granitei. O noua directiva. continuă pe Antena3

Germania ar putea introduce o taxa de autostrada de pana la 100 de euro pe an pentru soferii straini

Soferii straini care vor conduce pe autostrazile din Germania ar putea fi obligati sa plateasca o taxa de pana la 100 de euro pe an, de care rezidentii germani ar fi in practica scutiti, potrivit unui proiect al Ministerului Transporturilor de la Berlin, obtinut de presa, scrie Financial Times, citat de Mediafax. Proiectul prevede ca soferii sa lipeasca pe parbrizul masinii o vigneta, dovada ca au achitat taxa, in caz contrar urmand sa fie amendati.

O tara puternica din UE ar putea introduce o taxa de autostrada de 100 EURO pentru soferii straini

Soferii straini care vor conduce pe autostrazile din Germania ar putea fi obligati sa plateasca o taxa de pana la 100 de euro pe an, de care rezidentii germani ar fi in practic scutiti, potrivit unui proiect al Ministerului Transporturilor de la.

Senat: Fundatiile nu se mai pot transforma in partide politice. ...

Senatului a adoptat, astazi, o lege care interzice partidelor inducerea in eroare a electoratului prin preluarea capitalului de imagine al unei asociatii sau fundatii, constituite cu scopuri si obiective nepolitice. Tintele proiectului de lege sunt Partidul Miscarea Populara, care colaboreaza cu Fundatia Miscarea Populara si Alianta DA, din care fac parte Forta Civica si PNTCD. Legea a fost adoptata de Senat, cu 97 de voturi pentru si opt voturi impotriva, in calitate de prima Camera .

Romanii, vanatori de oferte. Amana si cateva luni o vacanta pentru un pret mai bun

Viena, Roma, Paris, toti romanii vor sa le viziteze. City break-urile de cateva zile intr-o destinatie din Europa sunt pe val la nivel local si nu numai, in randul iubitorilor de calatorii, care nu au timp pentru o vacanta mai lunga sau nu isi permit.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )