Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vesti bune din Alba: trei cazuri noi de COVID 19 in cinci zile, din peste 1.000 de teste. Peste o treime din pacienti s-au vindecat

Adevărul Adevărul,
Vesti bune din Alba: trei cazuri noi de COVID 19 in cinci zile, din peste 1.000 de teste. Peste o treime din pacienti s-au vindecat

Cresterea capacitatii de testare in cele doua laboratoare din Alba Iulia permite ca aici sa fie lucrate si teste din judetele vecine, Sibiu si Hunedoara. in ultimele 24 de ore, in Alba nu a fost testat pozitiv niciun caz. continuă pe Adevărul

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Vesti bune pentru familia medicului cu COVID-19 care s-a izolat la domiciliul socrilor din Maracineni

Locuitorii din comuna buzoiana Maracineni rasufla usurati. Testele prelevate de la familia medicului din Bucuresti, confirmat cu coronavirus, au iesit negative. Nici sotia medicului infectat, nici socrii barbatului, domiciliati in satul Potoceni, nu sunt infectati.

Evolutia cazurilor de coronavirus in Alba: 2 cazuri confirmate in 3 zile, din aproape 400 de teste prelucrate

In ultimele trei zile, in Alba, au fost testate pozitiv doar trei cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus.

CORONAVIRUS |9.710 infectari cu COVID-19 in Romania. 468 de cazuri noi, in ultimele 24 de ore. 288 de pacienti, internati la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pana miercuri, la ora 13. 00, in Romania au fost confirmate 9. 710 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost depistate 468 de cazuri.

COVID-19. inca trei cazuri de imbolnavire la Racari. Numarul total al cazurilor

Situatia din Centrul de Batrani din Racari devine ingrijoratoare. Numarul bolnavilor de COVID ajunge la 51, atat beneficiari cat si angajati.

inca 468 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 9.710 cazuri confirmate si 512 decese

Pana astazi, 22 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 9. 710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2. 406 au fost declarate vindecate si externate.

inca 306 cazuri noi de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 9.242 de infectari si 482 de morti

Pana astazi, 21 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 9. 242 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2. 153 au fost declarate vindecate si externate.

Alexandru Rafila: Suntem cu o saptamana - 10 zile inainte de atingerea unui numar maxim de cazuri noi

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca in momentul de fata ne aflam foarte aproape de atingerea unui varf al pandemiei de COVID-19 in Romania.

Vesti bune pentru salariatii de la Dacia: Nu se reduc salariile

Uzina Dacia si-a reluat partial activitatea marti, 21 aprilie, cu angajati intorsi voluntar la serviciu, iar administratia a luat masuri stricte pentru protectia acestora. Vestile bune nu se opresc aici, liderul sindical Nicolae Pavelescu dand asigurari ca salariile angajatilor nu vor fi reduse.

Alte 190 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 8.936 de persoane infectate si 451 de morti

Alte 190 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul ajunge la 8. 936 de cazuri de bolnavi anunta, luni, Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )