Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vesti bune pentru Halep

România Liberă România Liberă,
 Vesti bune pentru Halep

Simona Halep are noroc la turneul de la Madrid. Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, accidentata la coapsa stanga, s-a retras inaintea meciului cu Petra Kvitova, din sferturile de finala ale turneului . continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru crescatorii de animale. Ponta: Se reiau subventiile

Premierul Victor Ponta a anuntat marti in sedinta de guvern ca subventia pentru 10. 000 de crescatori de animale care nu mai fusese acordata de trei ani se reia la plata, dupa ce Parlamentul a adoptat legea.

Vesti bune pentru biciclisti: Bucurestiul are nevoie sa investeasca pentru reducerea emisiilor de noxe

Reprezentantii municipalitatii vor dezbate cu cei ai organizatiilor nonguvernamentale, asociatiilor reprezentative si mediului universitar amplasarea, dimensiunea si semnalizarea pistelor de biciclete cuprinse .

Un ministru de la Bucuresti a venit cu vesti bune la Braila

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu, s-a aflat, joi, la Braila, la seminarul cu tema Mediul public mai aproape de IMM-uri - realizari si obiective. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Patronatul Tinerilor intreprinzatori din Romania in parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri si a avut loc in statiunea Lacu Sarat, la vila Lacramioara.

Rosiile, bune pentru fertilitatea barbatilor

Consumul regulat de rosii ar putea creste productia de sperma cu pana la 70%. Acest efect s-ar datora licopenului, o substanta nutritiva responsabila pentru culoarea rosie a acestor legume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )