Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vesti bune pentru romani: inca doua zile libere in 2017

B1 B1,
Vesti bune pentru romani: inca doua zile libere in 2017

Vesti bune pentru romani. in 2017 vom avea inca doua zile libere de la stat. Firmele care nu vor sa le dea liber angajatilor sunt obligate sa le plateasca acestora orele lucrate. Mai mult, 11 di. continuă pe B1

Cate zile libere vor avea romanii in 2017 si cate vor pica in timpul saptamanii

Romanii se vor bucura de 11 zile nelucratoare de sarbatoare legala in 2017 dintr-un total de 14. Cu toate acestea, numarul maxim de zile libere care pot fi in timpul saptamanii este de 12, avand in vedere ca prima zi de Paste si prima zi de Rusalii pica mereu duminica.

A fost un an COMPLICAT, cu multe iNCERCARI! Mesajul premierului Sorin GRINDEANU pentru ROMANI!

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a transmis un mesaj romanilor, de Anul Nou, in care da asigurari ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea.

Cat de importanta e mancarea pentru romani. Sau mancarea este totul si totul e mancarea!

S-ar putea spune ca romanii traiesc pentru a manca, si nu invers. Toate evenimentele importante, sarbatorile religioase si populare sunt in primul rand despre mancare. Iar la nuntile romanesti, doar mireasa e mai importanta decat sarmalele.

Traian Basescu il critica dur pe Klaus Iohannis: Din respect pentru romani trebuia sa anuntati desemnarea noului premier intr-o declaratie personala de la Cotroceni

Traian Basescu a criticat dur modul in care seful statului, Klaus Iohannis, a gestionat anuntul desemnarii lui Sorin Grindeanu pentru formarea unui nou Executiv.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2332 seconds )