Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vesti bune pentru romanii care isi cauta un loc de munca

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care isi cauta un loc de munca

Unul din cinci angajatori din Romania intentioneaza sa atraga personal in companie in ultimul trimestru al acestui an, angajatorii romani raportand o previziune neta de angajare de +16%, cea mai optimista din. continuă pe Antena3

Demonstrativul de snooker e aproape sold-out: vesti bune pentru cei care n-au reusit sa ia un bilet la un pret accesibil

Ronnie OSullivan si Stuart Bingham se vor infrunta, la Bucuresti, in doua meciuri care au generat un interes enorm in randul iubitorilor acestui sport din tara. Organizatorul Adrian Thiess a facut un anunt important in privinta tichetelor puse in vanzare.

Toamna aduce vesti bune pentru iubitorii rock-ului si jazz-ului din Buzau. Renasc doua festivaluri care au facut istorie

Doua eveminente muzicale care au facut istorie la Buzau, festivalurile BLUZAU si TOP T, renasc in aceasta toamna. Ambele editii vor avea loc la Cafeneaua Artistilor de pe Bulevardul Nicolae Balcescu.

Marshall London este un telefon impresionant doar pentru cei care adora muzica [FOTO]

In urma cu ceva timp scriam ca Marshall lansase un smartphone cu Android dedicat pasionatillor de muzica. La IFA 2015 l-am vazut cu ochii nostri si, cu toate ca nu ne-a impresionat face-to-face la fel cum a facut-o in pozele de prezentare, ramane un dispozitiv reusit. in ultimii ani, am vazut numeroase companii care nu [] Marshall London este un telefon impresionant doar pentru cei care adora muzica [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care il acuza: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat ca l-a vizitat pe primar in arest, ca Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru cei care s-au grabit sa-l acuze este Aveti putintica.

Horoscop: Vesti proaste pentru Balante

Leii sunt interesati de confortul lor, fecioarele nu mai vor sa ascunda relatia, iar balantele renunta la pedepse sentimentale. Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul dragostei pentru saptamana 7.

Romanii care au ingrozit Belgia. I-au speriat pe magistrati cu violenta de care au dat dovada

Cinci romani sunt judecati zilele acestea la Bruxelles pentru un jaf care a ingrozit Belgia. Membrii unei bande criminale, romanii sunt considerati atat de periculosi ca, pentru prima data in doua decenii,.

Un nou virus gigantic, care isi schimba forma, a fost descoperit in Siberia

Un nou virus gigant a fost descoperit in solurile inghetate din Siberia, fiind numit Mollivirus Sibericum, pentru ca este moale si isi schimba forma cu usurinta, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Este un.

GALERIE FOTO. Cel mai nou trend in randul cuplurilor care isi incheie casnicia: Selfie de divort

Un nou trend in materie de divorturi a aparut recent pe Internet. Cuplurile isi incheie casniciile cu un selfie, prin care promit ca vor ramane parteneri intotdeauna pentru binele copiilor lor.

Sfaturi practice pentru parintii care isi pregatesc copiii de prima zi de scoala

Prima zi de scoala este o mare provocare pentru orice copil si va aduce cu sine schimbari importante. Si pentru parinti va fi un moment stresant, dar exista solutii pentru ca toata lumea sa fie cat mai bine pregatita.

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )