Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vesti incredibile pentru bucuresteni. Se schimba radical circulatia in oras

Antena3 Antena3,
Vesti incredibile pentru bucuresteni. Se schimba radical circulatia in oras

Reprezentantii Municipalitatii vor sa introduca noi benzi unice pentru mijloacele de transport in comun pe 37 de artere ale Capitale, scrie ziarulring. ro. Acestia motiveaza decizia prin reducerea costurilor. continuă pe Antena3

Veste buna pentru bucuresteni. ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe.

Veste crunta pentru bucuresteni de la RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a solicitat Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) majorarea tarifelor de calatorie, in medie cu 50%, pentru a putea iesi din impasul in care a intrat dupa.

Vesti proaste pentru tineri. Cu cat se scumpesc locuintele ANL

Pretul de vanzare catre tineri a apartamentelor construite prin ANL a fost stabilit, pentru acest an, printr-un ordin al ministrului Dezvoltarii, la 1. 691,29 de lei aproximativ 383 de euro) pe metru patrat, cu 55 d.

Horoscopul saptamanii. Vesti proaste pentru Berbeci

Berbecii au pretentii de la partener, iar Gemenii evita sa isi arate sentimentele. Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul dragostei pentru saptamana 27 iulie - 2 august, la emisiunea Star Zodiac, de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )