Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vesti proaste despre starea lui Michael Schumacher: Sperantele scad intr-o recuperare!

Adevărul Adevărul,
Vesti proaste despre starea lui Michael Schumacher: Sperantele scad intr-o recuperare!

Un medic al Formulei 1, care il cunostea pe Michael Schumacher, a dezvaluit ca sansele acestuia de a redeveni un om normal dupa iesirea din coma sunt destul de mici. continuă pe Adevărul

Vesti proaste despre starea lui Michael Schumacher: Sperantele intr-o recuperare scad

Un medic al Formulei 1, care il cunoaste pe Michael Schumacher, a dezvaluit ca sansele acestuia de a redeveni un om normal dupa iesirea din coma sunt destul de mici.

BILD: A suferit o noua infectie. Detalii noi despre starea lui Michael Schumacher. Medici: Nu comentam

Germanul Michael Schumacher, aflat in coma dupa un accident la schi in 29 decembrie, a suferit o infectie pulmonara, saptamana trecuta, in spitalul din Grenoble, unde este internat de anul trecut,.

Familia lui Schumacher da un comunicat important despre starea pilotului.

Familia lui Michael Schumacher sustine intr-un comunicat oficial ca spera in continuare in vindecarea fostului campion mondial de Formula 1 dupa accidentul grav de la schi, informeaza Mediafax. Familia continua sa creada cu putere in vindecarea lui Michael si acorda intreaga sa incredere echipei de medici, asistentelor si persoanelor care il ingrijesc. Nu este importanta rapiditatea procesului, ci faptul ca acesta sa se deruleze intr-o maniera continua si controlata, a declarat Sabine Kehm, .

Informatiile despre o posibila noua infectie suferita de Michael Schumacher, simple speculatii

UPDATE: Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat ca informatiile despre o posibila noua infectie pulmonara suferita de fostul campion mondial de Formula 1 sunt simple speculatii. Ca de fiecare.

Accidentul lui Michael Schumacher: Familia crede ca Schumi se va face bine

Familia lui Michael Schumacher, spitalizat la Grenoble in urma accidentului de schi, continua sa creada in insanatosirea fostului mare pilot. Declaratiile vin la o zi dupa ce s-a spus ca Schumi a facut pneumonie.

Michael Schumacher a suferit o infectie pulmonara

Germanul Michael Schumacher, aflat in coma dupa un accident la schi pe 29 decembrie 2013), a suferit o infectie pulmonara, saptamana trecuta, in spitalul din Grenoble, unde este internat de anul trecut, informeaza AFP, citand cotidianul Bild.

Accidentul lui Michael Schumacher: Situatia lui Schumi se complica, are pneumonie

Situatia la limita a lui Michael Schumacher continua. Desi doctorii incearca de doua saptamani sa il scoata din coma indusa, fostul pilot s-a imbolnavit de pneumonie.

Complicatii in cazul lui Michael Schumacher. Fostul pilot nu poate fi scos din coma pentru ca ar avea pneumonie

Situatia lui Michael Schumacher, aflat in coma indusa de pe 30 decembrie 2013, nu pare sa aiba imbunatatiri. Potrivit presei germane, fostul pilot de Formula 1 ar avea si pneumonie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )