Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vesti proaste pentru Irinel Columbeanu. Firma lui va fi executata silit

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru Irinel Columbeanu. Firma lui va fi executata silit

Firma lui Irinel Columbeanu va fi executata silit de catre Primaria Targu-Carbunesti pentru a-si recupera datoria pe care o are omul de afaceri. in 2009, fabrica s-a inchis si cei 200 de. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Samsung. Ce se intampla cu unul dintre telefoanele sale celebre

Unul dintre smartphoneurile din noua generatie Galaxy S7, lansata anul acesta de Samsung, pare sa nu dea rezultatele promise de producator, scrie business24. ro Un test facut de asociatia americana Consumer Reports a.

Irinel Columbeanu, adevarul despre cuceririle din SUA

Aflat in SUA pentru doua saptamani, unde si-a dus fiica sa-si intalneasca mama, Irinel Columbeanu nu a pierdut deloc timpul. S-a fotografiat mereu in compania unor domnisoare frumoase, dornice, la randul lor, de celebritate.

Monica Gabor i-a facut scandal lui Irinel Columbeanu in America

Irinel Columbeanu si-a calcat pe inima si a plecat in America, alaturi de fetita lui. Daca nu vine muntele la Mohamed, se duce Mahomed la munte, ar spune omul de afaceri care si-a luat copila de.

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Noua garnitura ajunge in doua ore la Constanta si are un super pret

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Desi mersul cu trenul in Romania a devenit o mare problema, conditiile deloc favorabile, intarzierile si aglomeratia.

Irinel Columbeanu nu a pierdut vremea in America. Ce cucerire a facut omul de afaceri

A luat decizia sa plece in America cu Irina pentru a-si vedea mama, pe Monica Gabor, care a fost mult prea ocupata ca sa se mai intoarca in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )