Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti de ULTIM MOMENT despre Cristian Boureanu. Ce se intampla in inchisoare cu fostul deputat

B1 B1,
Vesti de ULTIM MOMENT despre Cristian Boureanu. Ce se intampla in inchisoare cu fostul deputat

Cristian Boureanu a decis sa-si schimbe atitudinea in inchisoare. Daca la inceput era destul de dur cu toti, era revoltat si nu se intelegea cu nimeni, lucrurile s-au schimbat. continuă pe B1

Vesti bune pentru Cristian Boureanu: Judecatorii au decis

Fostul deputat Cristian Boureanu va putea fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care au oprit in trafic masina in care se.

Soferul lui Cristian Boureanu a declarat ca fostul parlamentar a devenit agresiv la adresa politistilor si le-a aratat semne obscene

Soferul fostului parlamentar Cristian Boureanu le-a declarat anchetatorilor ca, in momentul in care politia a oprit masina acestuia, Boureanu a devenit agresiv si a inceput sa arate semne obscene ofiterilor si sa se rasteasca la ei.

LOVITURA DURA pentru Cristian Boureanu! Soferul fostului deputat DECLARATII BOMBA: S-a urcat langa mine in fata si cand am plecat de pe loc...

Lovitura pentru Cristian Boureanu! Marturia soferului care a condus masina este in masura sa-l infunde pe fond pe Cristian Boureanu. Soferul care a condus autoturismul in care se afla fostul.

Lovitura dura pentru Cristian Boureanu! Soferul fostului deputat: A devenit agresiv si a inceput sa tipe la politisti

Lovitura pentru Cristian Boureanu! Marturia soferului care a condus masina este in masura sa-l infunde pe fond pe Cristian Boureanu. Soferul care a condus autoturismul in care se afla fostul.

Cristian Boureanu, extrem de agresiv cu iubita: Daca mai scoti un cuvant iti sparg dintii din gura! Vino ca te omor

Soferul lui Cristian Boureanu, arestat la domiciliu pentru ultraj, a declarat anchetatorilor ca fostul deputat a devenit agresiv in momentul in care masina a fost oprita de politisti pentru controlul.

Zi decisiva pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat afla daca scapa de arestul preventiv

Cristian Boureanu afla astazi daca scapa de arestul preventiv. Pe 3 iulie, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au respins luni cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare.

Cristian Boureanu regreta incidentul in care a fost implicat cu politistii de la Rutiera. Ce a declarat acesta in sala de judecata

Cristian Boureanu regreta scandalul in care a fost implicat cu politistii de la Rutiera. Potrivit observator. tv, acesta a declarat, in sala de judecata, ca nu isi aminteste exact ce a fost.

Politistul mi-a spus ca o sa vada toata tara cat de prost sunt. Cristian Boureanu, acuzatii grave la adresa politiei

Judecatoria Sectorului 1 a decis, luni, plasarea in arest la domiciliu a fostului deputat Cristian Boureanu in dosarul in care este cercetat pentru ultraj dupa ce s-a batut cu politistii care l-au.

Cristian Boureanu, plasat in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj in urma scandalului cu politistii care au oprit in trafic masina in care se afla, pe care i-a insultat si lovit, va fi plasat in arest la domiciliu, au decis magistratii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost plasat in arest la domiciliu. Masura instantei poate fi contestata

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care l-au oprit in trafic,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )