Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vezi ce au facut Gigi Becali, Ilie Nastase si Anamaria Prodan de Ziua Nationala a Romaniei! Toti trei au...

B1 B1,
Vezi ce au facut Gigi Becali, Ilie Nastase si Anamaria Prodan de Ziua Nationala a Romaniei! Toti trei au...

Gigi Becali, Romanita Iovan, Anamaria Prodan si Ilie Nastase au arborat drapelul la vilele in care locuiesc. Gigi Becali a arborat chiar mai multe steaguri la palatul sau, bucurandu-se de. continuă pe B1

Imagini senzationale cu fetele lui Gigi Becali. Alexandra si Teodora si-au facut aparitia la un restaurant de fite din Capitala (FOTO)

Fetele latifundiarului Gigi Becali s-au facut mari si au inceput sa frecventeze restaurantele de fite din Capitala, asa cum le sta bine unor tinere care provin dintr-o familie instarita. Teodora,.

Gigi Becali, DETALII despre starea de sanatate a lui Cristi Borcea: Sunteti neam de criminali? imi plange ca un copil la telefon...

Nasul de cununie al lui Cristi Borcea, Gigi Becali, a comentat incidentul de ieri, precizand ca omul de afaceri nu se simtea bine in ultima perioada, fiind extrem de suparat atat din cauza no.

Gigi Becali anunta schimbari importante la Steaua din iarna

Dupa infrangerea suferita de Steaua contra lui Dinamo in etapa a 18-a din Liga 1 Gigi Becali a anuntat ca din iarna va da afara cinci jucatori si va aduce alti cinci in locul acestora.

Reactie incredibila a patronului Stelei cand a vazut ca echipa sa e condusa de eterna rivala:N-am mai rezistat.... Pe cine isi va revarsa furia Gigi Becali

Dinamo a invins-o cu 3-1 pe Steaua, dar in ciuda celor patru goluri, cei 22. 785 de spectatori au urmarit un meci de nivel modest. Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a rabufnit la final.

Gigi Becali a dezvaluit ce suma a incasat in acest an de pe urma Stelei

Gigi Becali a marturisit in ziua derby-ului cu Dinamo ce suma uluitoare a castigat in decursul acestui an de pe urma Stelei. Patronul clubului de fotbal nu s-a sfiit sa dezvaluie ca a.

Dezvaluiri explozive. Elena Udrea sustine ca stia despre mafia de la ANRP de la Gigi Becali (VIDEO)

Elena Udrea, dezvaluiri explozive in dosarul ANRP. Fostul Ministru al Turismului sustine ca stia despre mafia de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor de la Gigi Becali, informeaza B1.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )