Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vicepremierul britanic Damian Green dezminte acuzatii de hartuire sexuala din partea unei foste activiste conservatoare

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul britanic Damian Green dezminte acuzatii de hartuire sexuala din partea unei foste activiste conservatoare

Vicepremierul britanic Damian Green a respins miercuri acuzatii de hartuire sexuala din partea unei foste activiste a Partidului Conservator, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Kevin Spacey recunoaste ca este gay dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Un nou scandal sexual socheaza Hollywood-ul. Dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala de actorul Anthony Rapp, Kevin Spacey isi cere scuze public si recunoaste ca este gay intr-o postare pe Instagram.

Producatorul serialului Prison Break, acuzat de hartuire sexuala de sase femei din industria filmului: Marturiile actritelor

Regizorul si producatorul american Brett Ratner este acuzat de hartuire sexuala si comportament neadecvat de catre sase femei din industria filmului american, printre care se afla actritele Natasha Henstridge si Olivia Munn.

Ministru britanic, anchetat pentru hartuire sexuala. Anuntul Guvernului din Marea Britanie

Acuzatie grava la adresa ministrului comertului international, Mark Garnier. Se pare ca acesta i-a cerut secretarei sale sa cumpere jucarii sexuale, a anuntat duminica Guvernul britanic. Ministrul a recunoscu.

Un ministru britanic este anchetat pentru hartuire sexuala

Guvernul britanic a anuntat duminica o investigatie privind actiunile ministrului comertului international, Mark Garnier, care a recunoscut ca a cerut secretarei sale sa cumpere jucarii sexuale, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )