Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vicepremierul rus: Speram ca, dupa realegerea sa, Obama va fi mai flexibil in privinta scutului antiracheta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepremierul rus: Speram ca, dupa realegerea sa, Obama va fi mai flexibil in privinta scutului antiracheta

Rusia spera ca presedintele Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului american antiracheta din Europa in perioada celui de-al doilea mandat al sau, a declarat vicepremierul Dmitri Rgozoin, care este si reprezentant special pentru Transnistria, conform presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul rus: Speram ca Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului ...

Rusia spera ca presedintele Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului american antiracheta din Europa in perioada celui de-al doilea mandat al sau, afirma vicepremierul si reprezentantul special pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, citat de agentia RIA Novosti, informeaza HotNews. ro. Speram ca acum, dupa realegerea sa, presedintele Obama va fi mai flexibil in a lua in calcul opiniile Rusiei si ale altor state legate de configuratia scutului antiracheta al NATO, a precizat Dmitri .

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Speram ca Barack Obama, la al doilea mandat, va fi mai flexibil in privinta scutului antiracheta din Europa. Noi suntem baietii rai, nu credem in vorbe

Rusia spera ca presedintele Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului american antiracheta din Europa in perioada celui de-al doilea mandat al sau, afirma vicepremierul Dmitri Rgozoin, care este si reprezentant special pentru Transnistria, citat de agentia RIA Novosti.

Dmitri Rogozin: Speram ca Barack Obama sa fie mult mai flexibil in privinta scutului antiracheta

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, spera ca presedintele reales al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, sa fie mult mai flexibil in cel de-al doilea mandat in ceea ce priveste scutul antiracheta din.

Barack Obama este un LUP deghizat in miel. Mesajul care a facut incojurului lumii, imediat dupa realegerea presedintelui american

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP. Obama pare a fi un om simpatic. Aici este.

Donald Trump, dupa realegerea lui Obama: E o farsa. Nu suntem o democratie!

Magnatul Donald Trump si-a exprimat pe Twitter nemultumirea fata de victoria lui brack Obama in alegerile prezidentiale de mati, el fiind, de altfel, un cunoscu opozant al candidatului democrat. Alegerile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )