Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Speram ca Barack Obama, la al doilea mandat, va fi mai flexibil in privinta scutului antiracheta din Europa. Noi suntem baietii rai, nu credem in vorbe

Hotnews Hotnews,
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Speram ca Barack Obama, la al doilea mandat, va fi mai flexibil in privinta scutului antiracheta din Europa. Noi suntem baietii rai, nu credem in vorbe

Rusia spera ca presedintele Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului american antiracheta din Europa in perioada celui de-al doilea mandat al sau, afirma vicepremierul Dmitri Rgozoin, care este si reprezentant special pentru Transnistria, citat de agentia RIA Novosti. continuă pe Hotnews

Dmitri Rogozin: Speram ca Barack Obama sa fie mult mai flexibil in privinta scutului antiracheta

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, spera ca presedintele reales al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, sa fie mult mai flexibil in cel de-al doilea mandat in ceea ce priveste scutul antiracheta din.

Vicepremierul rus: Speram ca Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului ...

Rusia spera ca presedintele Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului american antiracheta din Europa in perioada celui de-al doilea mandat al sau, afirma vicepremierul si reprezentantul special pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, citat de agentia RIA Novosti, informeaza HotNews. ro. Speram ca acum, dupa realegerea sa, presedintele Obama va fi mai flexibil in a lua in calcul opiniile Rusiei si ale altor state legate de configuratia scutului antiracheta al NATO, a precizat Dmitri .

Vicepremierul rus: Speram ca, dupa realegerea sa, Obama va fi mai flexibil in privinta scutului antiracheta

Rusia spera ca presedintele Barack Obama va fi mai flexibil in privinta scutului american antiracheta din Europa in perioada celui de-al doilea mandat al sau, a declarat vicepremierul Dmitri Rgozoin, care este si reprezentant special pentru Transnistria, conform presei internationale.

Opozitia siriana spera ca Siria sa fie o prioritate pentru Barack Obama.

Consiliul National Sirian CNS), principala coalitie de opozitie, si-a exprimat speranta ca presedintele american Barack Obama, reales in functie, va plasa Siria pe lista de prioritati din noul sau mandat, pentru a se ajunge la caderea rapida a regimului lui Bahar al-Assad, transmite AFP, citata de Mediafax. Speram ca presedintele Obama sa plaseze Siria printre prioritatile politicii sale externe, cu scopul de a pune capat acestei crize si de a realiza aspiratiile poporului sirian de a-si .

Vicepremierul Rusiei Dmitry Rogozin va vizita Republica Moldova pentru a discuta despre deschiderea unui consulat in Transnistria

Vicepriministrul rus Dmitry Rogozin va vizita Republica Moldova pentru a discuta despre deschiderea unui consulat al Rusiei in Transnistria, scrie agentia de presa Itar-Tass.

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. Este al 44-lea presedinte al Statelor Unite

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in sarbatoare. Barack Obama, al 44-lea prese.

Barack Obama a castigat cel de-al doilea mandat la Casa Alba, cu peste 270 de voturi

Barack Obama a fost reales marti presedinte al Statelor Unite, cu o majoritatea evident, depasind pragul de 270 de voturi din partea electorilor. Este pentru prima oara cand un presedinte de culoare castiga.

ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. BARACK OBAMA A CASTIGAT ALEGERILE DIN SUA. Obama are 284 de electori, Romney are 203

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in sarbatoare. UPDATE: 06:16 Obama castiga.

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. A castigat alegerile cu 290 electori. Romney are 203

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in.

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. A castigat alegerile cu 303 electori. Romney are 206

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )