Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vicepresedinte al Camerei Deputatilor, audiat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepresedinte al Camerei Deputatilor, audiat la DNA

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, este audiat astazi la DNA, in calitate de martor, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, audiat de procurorii anticoruptie in calitate de martor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), el urmand sa fie audiat de procurori in calitate de martor, intr-un dosar ce vizeaza activitatea Postei Romane,.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, AUDIAT la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a fost audiat luni, ca martor, aproape o ora si jumatate la DNA. Procurorii au vrut sa afle de la acesta mai multe informatii intr-un dosar.

Comisia juridica a dat aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Ion Ochi. Deputatul PSD sustine ca este nevinovat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea preventiva deputatului PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in perioada in care a fost.

Comisia Juridica a aprobat favorabil arestarea lui Ion Ochi. Cum se apara deputatul PSD

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticpruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, surse judiciare precizand pentru adevarul. ro ca acesta este audiat ca martor intr-un dosar privind activitatea Postei Romane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )