Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vicepresedinte PNL din Ardeal ii cere demisia lui Varujan Vosganian: E un gest de onoare care ar trebui facut

Adevărul Adevărul,
Vicepresedinte PNL din Ardeal ii cere demisia lui Varujan Vosganian: E un gest de onoare care ar trebui facut

Senatorul clujean Alin Tise, vicepresedinte PNL, ii cere public lui Varujan Vosganian sa-si dea demisia de onoare din partid dupa ce Senatul a respins solicitarea Parchetului de incuviintare a inceperii urmaririi penale a acestuia. continuă pe Adevărul

PNL Iasi asteapta, vineri, demisia lui Varujan Vosganian din cadrul organizatiei

Organizatia PNLIasi asteapta, vineri, demisia senatorului Varujan Vosganian, dupa ce Senatul a respins solicitarea Parchetului de incuviintare a inceperii urmaririi penale. Reprezentanti ai PNL Iasi au.

Deputatul PNL Cristina Pocora ii cere demisia lui Vosganian: Sa faca un pas in afara PNL. Afecteaza imaginea partidului

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca senatorul Varujan Vosganian ar trebui sa faca un pas in afara PNL dupa incidentul de la votul din Senat care a dus la respingerea.

Alina Gorghiu ii cere DEMISIA lui Vosganian din PNL. in caz contrar, il ameninta cu EXCLUDEREA

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, in care le spune cai-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa.

Contre Ponta-Blaga in cazul Vosganian: Fiecare critica decizia Senatului, dar ceilalti sunt de vina/ Blaga cere demisia lui Vosganian

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a postat un mesaj in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile, potrivit Mediafax. In replica, Vasile Blaga a declarat ca Victor Ponta le-a cerut senatorilor PSD sa voteze impotriva cererii DIICOT in cazul liberalului Varujan Vosganian. Copresedintele PNL i-a cerut lui Varujan Vosganian sa-si dea demisia din partid. Si presedintele Klaus Iohannis s-a aratat dezamagit de decizia Senatului.

Gorghiu ii cere demisia lui Vosganian

Intr-o scrisoare adresata, vineri dimineata, senatorilor liberali, co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca respingerea cererii de incuviintare a inceperii urmaririi penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate ramane fara urmari politice si ca ii este greu sa accepte drumul gresit ales de o parte dintre senatorii PNL, informeaza Mediafax.

Demisia lui Varujan Vosganian, asteptata la organizatia Iasi a PNL

Demisia din PNL a senatorului Varujan Vosganian, in cazul caruia Senatul a respins solicitarea Parchetului de incuviintare a inceperii urmaririi penale, este asteptata astazi de catre organizatia Iasi a PNL, al carei membru este din 2004.

Alina Gorghiu anunta ca a cerut demisia lui Varujan Vosganian: Daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa din PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, in care precizeaza ca i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa din.

Gorghiu, catre senatorii PNL: I-am cerut demisia lui Vosganian. Daca nu, voi propune excluderea sa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL in care le-a transmis ca i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa din partid.

Scandal urias in Italia: selectionerul Antonio Conte e acuzat ca a facut jocul caselor de pariuri; presa ii cere demisia

Selectionerul italian Antonio Conte este acuzat de procurorii italieni ca ar fi fost implicat in aranjarea unor meciuri din Serie A pe vremea cand era antrenorul formatiei Siena.

Un partid din Bulgaria cere referendum pentru retragerea din NATO

Partidul nationalist bulgar Ataka a inceput sa colecteze semnaturi in scopul organizarii unui referendum privind retragerea Bulgariei din Alianta Nord-Atlantica, a declarat liderul formatiunii, Volen Siderov, in cursul unei vizite in fosta regiune ucraienana Crimeea, acum parte a Rusiei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )