Vicepresedintele ASF Daniel Tudor nu va mai candida pentru aceasta functie, invocand si o posibila stare de incompatibilitate
Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Daniel Tudor a anuntat ca nu va mai candida pentru functia ce o detine, invocand atat motive personale, cat si o posibila stare de. continuă pe B1
• Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi cotat la bursa
Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi cotata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat, astazi, Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).
• Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi listat la bursa
Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi listata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat, astazi, Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).
• Daniel Tudor se retrage din ASF
Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pe segmentul de asigurari a anuntat ca se va retrage din functia mentionata, potrivit 1asig. ro , in conditiile in care nu indeplineste anumite criterii de compatibilitate.
• PAID ar putea fi listata la bursa
Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi cotata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Daniel Tudor.
• Daniel Tudor, vicepresedinte ASF: Intentionez sa propun actionarilor PAID inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale
Intentionez sa propun actionarilor PAID, societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor, inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale, a declarat marti Daniel Tudor, vicepresedinte Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Listarea ar duce la o mai buna capitalizare si ;la un control mai bun al societatii, a spus Tudor. Acesta a subliniat ca PAID are in prezent resurse pentru a plati despagubirile in cazul unei catastrofe naturale.
• Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.
Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .
• ASF ar putea introduce fransiza la asigurarea obligatorie pentru locuinte.
Proprietarii care incheie polite obligatorii de asigurare pentru locuinte ar putea fi obligati sa acopere o parte din despagubiri, in limita unei sume, prin acceptarea unei fransize, a declarat vicepresedintele ASF, Daniel Tudor. El a precizat ca o decizie in acest sens ar putea fi adoptata peste sase luni, dupa analiza istoricului daunelor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor PAID). Citeste si: De ce e importanta asigurarea locuintei Exista situatii cand cheltuielile legate de .
• Mesajul lui Becali pentru Mihai Stoica si Reghecampf: Sa fie mai smeriti si mai umili pentru binele echipei
Patronul FC Steaua a transmis un mesaj pentru managerul si antrenorul echipei, Mihai Stoica, respectiv Laurentiu Reghecampf, cerandu-le acestora sa fie mai smeriti si mai umili pentru binele echipei.
• Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina
Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.
• Top modele de fraudare a banilor europeni. SAR: Managerii din mediul privat, condamnati cel mai des pentru fraude cu fonduri UE
Justitia a condamnat mai multi reprezentanti ai unor firme private decat ai autoritatilor publice pentru infractiuni legate de fondurile europene, iar cazurile de frauda s-au triplat in 2012 fata de 2010, potrivit unei analize a Societatii Academice din Romania /SAR/, prezentata luni de Razvan Orasanu, director de cercetare la SAR.