Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vicepresedintele CJ Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost implicat intr-un accident rutier

B1 B1,
Vicepresedintele CJ Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost implicat intr-un accident rutier

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost implicat intr-un accident rutier, relateaza B1 TV. Ghiorghioni a ajuns la spital cu mai multe rani. Potrivit martorilor, de vina. continuă pe B1

Politist din Prahova, arestat pentru santaj si camatarie. A fost implicat si intr-un presupus furt comis asupra baschetbalistului Toni Alexe, in momentul mortii

Dorian Doman, agent la Politia Rutiera Prahova, a fost arestat pentru santaj si camatarie. Politistul a fost implicat in mai multe scandaluri, fiind acuzat si ca, in 2005, i-a furat o suma de bani baschetbalistului Toni Alexe, mort intr-un accident rutier, la Sinaia.

Arad: Zeci de oi au fost ucise intr-un atac al lupilor la o stana

Aproximativ 100 de oi au fost ucise, ranite sau au disparut, in timpul unui atac al lupilor la o stana din Arad, ciobanii afirmand ca nu se pot apara de haite, pentru ca legea nu le permite sa detina mai mult.

Calaul britanic membru al grupului terorist Stat Islamic a fost ranit intr-un raid american

Cetateanul britanic care a decapitat doi ostatici americani si doi britanici detinuti de grupul terorist Stat Islamic a fost ranit in Irak, intr-un raid aerian al coalitiei internationale. Calaul cu accent.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3009 seconds )