Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta se adreseaza Parlamentului reunit in sedinta comuna. PDL nu participa

B1 B1,
Victor Ponta se adreseaza Parlamentului reunit in sedinta comuna. PDL nu participa

Premierul Victor Ponta se adreseaza marti Parlamentul reunit in sedinta comuna, unde si va vorbi despre pozitia tarii noastre in legatura cu reuniunea Consiliului European. Liderul Executivului doreste ca. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta se adreseaza astazi Parlamentului. Continua balciul politic?

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, astazi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020,.

Victor Ponta se va adresa plenului reunit al Parlamentului marti, la ora 13:00.

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, marti, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar deputatii vor dezbate in plen cazul Trasculescu la ora 12, potrivit Mediafax. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, ca sedinta de plen reunit pentru mesajul premierului a fost convocata pentru marti, de la ora 13.

Victor Ponta se va adresa plenului reunit al Parlamentului marti, la ora 13:00

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni seara, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, ca a fost acceptata cererea premierului Victor Ponta de.

Ponta se adreseaza Parlamentului

Premierul Victor Ponta se adreseaza parlamentarilor romani.

Valeriu Zgonea: Am acceptat ca premierul Victor Ponta sa se adreseze Parlamentului marti la ora 13:00

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni seara, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, ca a fost acceptata cererea premierului Victor Ponta de.

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta in Parlament: Nimeni nu participa la Consiliul European reprezentandu-se doar pe sine. Beneficiile pentru Romania nu trebuie sa fie secrete, nu este apanajul unui singur om

Premierul Victor Ponta se va adresa marti, de la ora 13:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prezenta punctul de vedere al Guvernului cu privire la pozitia pe care Romania trebuie sa o adopte la reuniunea Consiliului European de la sfarsitul acestei saptamani. Ora 14. 23: Crin Antonescu: Nu exista nici un personaj in istoria recenta a Romaniei, care sa nu fi fost mare parlamentar, care sa nu respecte Parlamentul. Va felicit, dle premier, pentru gestul politic pe care-l sper asezat ca o traditieOra 14. 15: Mircea Toader PDL): PDL nu participa la cvorum pentru ca USL nu ne-a consultat la redactarea rezolutieiOra 14. 10: Grupul USL citeste propunerea de rezolutie a Parlamentului14. 09 Victor Ponta a revenit la tribuna Parlamentului: Toate deciziile importante pentru Romania pe care presedintele, Guvernul pot sa le ia considere trebuie prezentate Parlamentului si prezentate in Parlament. Ora 13:09 A inceput sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului.

Bugetul UE incinge spiritele intre Ponta si Basescu: Premierul se adreseaza Parlamentului. ...

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, considera inutila sedinta plenului reunit, atata timp cat CCR a decis ca seful statului sa reprezinte Romania in relatiile internationale. In acest context, PDL nu va lua parte la sedinta. _ _ _ _ Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, marti, la ora 13:00 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar .

UPDATE Premierul Victor Ponta in Parlament: Nimeni nu participa la Consiliul European, reprezentandu-se doar pe sine. Beneficiile pentru Romania nu trebuie sa fie secrete, nu este apanajul unui singur om

Premierul Victor Ponta se va adresa marti, de la ora 13:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prezenta punctul de vedere al Guvernului cu privire la pozitia pe care Romania trebuie sa o adopte la reuniunea Consiliului European de la sfarsitul acestei saptamani. UPDATE 13:09 A inceput sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului.

Premierul se adreseaza Parlamentului in problema mandatului statului la Consiliul European care incepe joi

Premierul Victor Ponta se va adresa astazi, de la ora 13, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prezenta punctul de vedere al Guvernului cu privire la pozitia pe care tara noastra trebuie sa o adopte la reuniunea Consiliului European de la sfarsitul acestei saptamani, relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )