Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta se afla in Delta Dunarii: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care il insotesc pe premier

B1 B1,
Victor Ponta se afla in Delta Dunarii: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care il insotesc pe premier

Premierul Victor Ponta si mai multi membri ai cabinetului se afla, vineri dimineata, in Delta Dunarii, acestia imbarcandu-se pe nava Naiada a Consiliului Judetean Tulcea, noteaza Agerpres. Victor Ponta nu a. continuă pe B1

Victor Ponta, in Delta cu toti ministrii Cabinetului sau

Victor Ponta i-a convocat, vineri, in Delta Dunarii, pe toti ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, premierul publicand cateva poze pe pagina sa de Facebook.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

FOTO. Victor Ponta a ajuns in Delta. Ce ministri a luat cu el

Victor Ponta, premierul Romaniei, isi petrece weekend-ul in Delta Dunarii.

Liviu Dragnea triaza oamenii lui Victor Ponta

Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, ar urma sa paraseasca sefia grupului PSD din Senat, in contextul zvonurilor privind intentia lui Liviu Dragnea de a-l inlocui din functie. Pe lista neagra a lui Dragnea s-ar mai afla ministrii Eugen Teodorovici Finante) si Rovana Plumb Munca), fara a fi insa luata o decizie privind remanierea acestora.

Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii, a scris Ponta pe Facebook.

Sedinta informala de Guvern in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si mai multi membri ai cabinetului sunt in Delta Dunarii, intr-un team building. Seful Executivului si ministrii care-l insotesc s-au imbarcat pe nava Naiada a Consiliului J.

Victor Ponta s-a suparat pe Rovana Plumb. Ce i-a cerut in sedinta de guvern

Victor Ponta a fost deranjat, miercuri, la inceputu sedintei de guvern, ca ministrul Muncii, Rovana Plumb, nu a gasit inca o solutie viabila pentru ca si salariile asistentilor sociali sa se majoreze cu 25 de procente de la 1 octombrie.

inca doua noi categorii de personal ar putea avea salariile majorate cu 25%: Victor Ponta cere sa se calculeze impactul bugetar rezultat

Ministrul Muncii Rovana Plumb, i-ar fi cerut premierului Victor Ponta, in sedinta de guvern de miercuri, ca in ordonanta de urgenta care majoreaza salariile personalului din sistemul medical sa mai fie.

Crap pe varza - o delicatesa din Delta Dunarii

Una din retetele traditionale care se pastreaza inca in Delta Dunarii este cea pentru crapul pe varza, o delicatesa care poate fi gustata in orice anotimp, scrie Agerpres. Pentru reteta aceasta trebuie sa.

Bani de la Guvern pentru inlaturarea efectelor produse de seceta in Delta Dunarii

Executivul a aprobat, miercuri, suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu suma de 2. 405 milioane lei din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2015 pentru inlaturarea efectelor produse de seceta in Delta Dunarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4882 seconds )