Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sedinta informala de Guvern in Delta Dunarii

Antena3 Antena3,
Sedinta informala de Guvern in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si mai multi membri ai cabinetului sunt in Delta Dunarii, intr-un team building. Seful Executivului si ministrii care-l insotesc s-au imbarcat pe nava Naiada a Consiliului J. continuă pe Antena3

Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii, a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta se afla in Delta Dunarii: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care il insotesc pe premier

Premierul Victor Ponta si mai multi membri ai cabinetului se afla, vineri dimineata, in Delta Dunarii, acestia imbarcandu-se pe nava Naiada a Consiliului Judetean Tulcea, noteaza Agerpres. Victor Ponta nu a.

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 2.405 milioane lei pentru inlaturarea efectelor produse de seceta in Delta Dunarii

In sedinta de Guvern de miercuri a fost aprobata suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu suma de 2. 405 milioane lei din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul.

Bani de la Guvern pentru inlaturarea efectelor produse de seceta in Delta Dunarii

Executivul a aprobat, miercuri, suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu suma de 2. 405 milioane lei din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2015 pentru inlaturarea efectelor produse de seceta in Delta Dunarii.

Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in sedinta de Guvern

Premierul Victor Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in sedinta de Guvern. Victor Ponta i-a spus pe un ton ironic ca agricultura nu mai trebuie sa stea la voia naturii si i-a.

Majorarea cu 25 % a salariilor din sanatate, discutata miercuri in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand.

Crap pe varza - o delicatesa din Delta Dunarii

Una din retetele traditionale care se pastreaza inca in Delta Dunarii este cea pentru crapul pe varza, o delicatesa care poate fi gustata in orice anotimp, scrie Agerpres. Pentru reteta aceasta trebuie sa.

Premierul Victor Ponta anunta sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc la Tulcea in perioada urmatoare.

UPDATE Ordonanta de Urgenta care prevede majorarea cu 25% a salariilor din sistemul sanitar a fost aprobata de Guvern

Ordonanta de Urgenta care prevede majorarea cu 25% a salariilor tuturor angajatilor din sistemul sanitar, incepand cu data de 1 octombrie 2015, a fost aprobata in sedinta de Guvern de miercuri. Premierul Victor Ponta anuntase, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe ordinea de zi in primul rand avem ordonanta, e finalizata, ordonanta prin care prevedem de la 1 octombrie cresterea cu 25% a salariilor actuale pentru tot personalul din sistemul sanitar.

Ordonanta privind cresterile salariilor medicilor, discutata astazi in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din Sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, va fi discutata astazi, in sedinta de Guvern. Victor Ponta i-a cerut ministrului Sanatatii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )