Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta anunta sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Victor Ponta anunta sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc la Tulcea in perioada urmatoare. continuă pe Wall-Street Ro

Care este localitatea aleasa de Ponta pentru sedinta comuna cu guvernul Republicii Moldova

Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc in Tulcea in perioada urmatoare.

Victor Ponta anunta ca salariile bugetarilor vor fi majorate in 3-4 ani

Salariile tuturor bugetarilor vor fi majorate in 3-4 ani, a anuntat premierul Victor Ponta. Seful Guvernului spune ca va respecta promisiunea de ridica la un alt nivel salarizarea in randul.

Premierul Victor Ponta: Saptamana viitoare vom avea Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul Fiscal va fi trimis in parlament saptamana viitoare, potrivit premierului Victor Ponta, care a facut aceasta afirmatie in cadrul sedintei de guvern de miercuri, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat.

Victor Ponta a anuntat ca va avea loc o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova: I-am adresat invitatia noului premier, a zis da, nu avem inca data stabilita

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca l-a invitat pe omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, sa participe la o sedinta comuna a celor doua guverne, informeaza Mediafax. Ponta a anuntat ca.

Anuntul important facut de Victor Ponta. I-am adresat invitatia noului premier

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc in.

Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii, a scris Ponta pe Facebook.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Victor Ponta se afla in Delta Dunarii: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care il insotesc pe premier

Premierul Victor Ponta si mai multi membri ai cabinetului se afla, vineri dimineata, in Delta Dunarii, acestia imbarcandu-se pe nava Naiada a Consiliului Judetean Tulcea, noteaza Agerpres. Victor Ponta nu a.

inca doua noi categorii de personal ar putea avea salariile majorate cu 25%: Victor Ponta cere sa se calculeze impactul bugetar rezultat

Ministrul Muncii Rovana Plumb, i-ar fi cerut premierului Victor Ponta, in sedinta de guvern de miercuri, ca in ordonanta de urgenta care majoreaza salariile personalului din sistemul medical sa mai fie.

EXCLUSIV. Clubul select al plagiatorilor: Avocata lui Victor Ponta, suspecta de plagierea tezei de doctorat. Loredana Radu a fost coordonata de Gabriel Oprea, suspect si el de plagiat

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2010 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazu, institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea acesteia a fost coordonata de catre profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat doctoratul sustinut in anul 2001. Si premierul Victor Ponta, cel pe care il reprezinta in dosarul in care este anchetat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), a fost acuzat in anul 2012 ca si-a realizat lucrea de doctorat prin copierea unor pagini intregi din alte lucrari. Loredana Radu nu se remarca doar prin plagiatul care o leaga de Gabriel Oprea si Victor Ponta, ambii suspecti de plagiat. Radu a fost si reprezentantul legal al celebrei firme Dalli Exim SRL, infiintata de fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. Tot avocata Radu este cea care s-a ocupat de iregistrarea USL la tribunal. O alta lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, suspecta a fi plagiata, este cea a lui Neculai Ontanu, primar al Sectorului 2 si secretar general al UNPR, subiect prezentat in exclusivitate de Hotnews in data de 11 august.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )