Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a anuntat ca va avea loc o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova: I-am adresat invitatia noului premier, a zis da, nu avem inca data stabilita

B1 B1,
Victor Ponta a anuntat ca va avea loc o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova: I-am adresat invitatia noului premier, a zis da, nu avem inca data stabilita

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca l-a invitat pe omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, sa participe la o sedinta comuna a celor doua guverne, informeaza Mediafax. Ponta a anuntat ca. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta anunta sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc la Tulcea in perioada urmatoare.

Care este localitatea aleasa de Ponta pentru sedinta comuna cu guvernul Republicii Moldova

Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc in Tulcea in perioada urmatoare.

Anuntul important facut de Victor Ponta. I-am adresat invitatia noului premier

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc in.

inca doua noi categorii de personal ar putea avea salariile majorate cu 25%: Victor Ponta cere sa se calculeze impactul bugetar rezultat

Ministrul Muncii Rovana Plumb, i-ar fi cerut premierului Victor Ponta, in sedinta de guvern de miercuri, ca in ordonanta de urgenta care majoreaza salariile personalului din sistemul medical sa mai fie.

Victor Ponta face joi o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

O delegatie a Guvernului Romaniei in frunte cu Victor Ponta vine pe 27 august la Chisinau, a declarat premierul Valeriu Strelet, scrie timpul. md. Vizita delegatiei romane, care va avea loc de Ziua Independentei Republicii Moldova.

Victor Ponta, in vizita de la Chisinau: Acordul de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova a fost prelungit joi (VIDEO)

Victor Ponta a efectuat joi o vizita la Chisinau unde Republica Moldova sarbatoreste Ziua Independentei. La declaratia de presa comuna a celor premieri, roman si moldovean, Victor Ponta si-a exprimat.

Victor Ponta s-a suparat pe Rovana Plumb. Ce i-a cerut in sedinta de guvern

Victor Ponta a fost deranjat, miercuri, la inceputu sedintei de guvern, ca ministrul Muncii, Rovana Plumb, nu a gasit inca o solutie viabila pentru ca si salariile asistentilor sociali sa se majoreze cu 25 de procente de la 1 octombrie.

Victor Ponta, in Delta cu toti ministrii Cabinetului sau

Victor Ponta i-a convocat, vineri, in Delta Dunarii, pe toti ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, premierul publicand cateva poze pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii, a scris Ponta pe Facebook.

Premierul Victor Ponta: Saptamana viitoare vom avea Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul Fiscal va fi trimis in parlament saptamana viitoare, potrivit premierului Victor Ponta, care a facut aceasta afirmatie in cadrul sedintei de guvern de miercuri, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )