Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care este localitatea aleasa de Ponta pentru sedinta comuna cu guvernul Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Care este localitatea aleasa de Ponta pentru sedinta comuna cu guvernul Republicii Moldova

Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc in Tulcea in perioada urmatoare. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta anunta sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc la Tulcea in perioada urmatoare.

Victor Ponta a anuntat ca va avea loc o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova: I-am adresat invitatia noului premier, a zis da, nu avem inca data stabilita

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca l-a invitat pe omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, sa participe la o sedinta comuna a celor doua guverne, informeaza Mediafax. Ponta a anuntat ca.

Romani, discriminati la nivel inalt in Franta: Partidul Socialist a rupt un contract in care erau folositi muncitori romani pentru scoala de vara din La Rochelle

Partidul Socialist din Franta a anulat un contract prin care muncitori romani erau contractati pentru amplasarea mobilierului si pentru mentinerea curateniei la scoala de vara a socialistilor din La Rochelle, scrie Le Monde. Problema este ca muncitorii romani nu fusesera angajati direct de catre partid, ci de catre un subcontractor roman, care la randul sau avea un contract cu firma franceza ca organiza congresul. O situatie perfect legala, doar ca folosirea fortei de munca romanesti, cu costuri mai mici, a starnit nemultumiri in randul partidului prezidential. Asa ca socialistii au cerut ruperea unui contract perfect legal intre doua firme private.

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai.

Solicitarile lui Victor Ponta pentru Republica Moldova

Romania si Moldova au primit 85 de milioane euro de la UE, pentru Programul de cooperare transfrontaliera, a anuntat premierul Victor Ponta, joi, la Chisinau, context in care a cerut Guvernului Moldovei sa.

Sotia politistului UCIS de soferul turc cere DESPAGUBIRI. Care este valoarea acestora

Sotia politistului Gheorghe Ionescu, care a decedat in 21 august, ii cere daune omului de afaceri turc Abdullah Atas, arestat pentru omor calificat.

LIGA 1 se intoarce la TVR dupa opt ani. Care este primul meci pe care il poti vedea

Dupa o pauza de opt ani, meciurile din Liga I vor fi transmise din nou la TVR. ISB, detinatorul de drepturi TV pentru Liga I, a ajuns la un acord cu Televiziunea Romana pentru difuzarea unor meciuri din campionatul national.

Cum sa faci brownies delicioase din numai 2 ingrediente! Iata care este reteta

Un brownie facut doar din crema tartinabila de ciocolata din cele pe care le gasesti la magazin) si oua batute este un desert rapid, fara gluten, perfect de pregatit pentru multe portii. Singurul secret de tinut minte.

Ed Sheeran si Nicole Scherzinger nu mai sunt impreuna. Care este motivul despartirii

Ed Sheeran si Nicole Scherzinger nu mai sunt impreuna, pentru un motiv cat se poate de simplu.

Utile: De ce ar trebui sa dormi mai mult pe partea stanga; Care este singura regula in fitness pe care trebuie sa o respecti; Cat de periculosi pot fi nodulii tiroidieni

Cel mai sanatos mic dejun din lume. Faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei este un lucru stiu de toata lumea. Astfel, automat trebuie. Ce ai voie sa mananci cand esti insarcinata. Mamele in devenire sunt adesea nesigure in legatura cu ce mai au voie sa manance. Solutia este de altfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )