Libnet.ro
UNICEF

09:30

Majorarea cu 25 % a salariilor din sanatate, discutata miercuri in sedinta de Guvern

Antena3 Antena3,
Majorarea cu 25 % a salariilor din sanatate, discutata miercuri in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand. continuă pe Antena3

Guvernul discuta, miercuri, OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%, din octombrie

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie, dezbatute, luni, la Guvern

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie ar urma sa fie discutate, luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Calin Popescu Tariceanu, despre salariile din sistemul sanitar: Eu as premia calitatea profesionala, pregatirea fiecaruia si nu as merge pe o formula egalitarista

Copresedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca majorarea cu 25% a salariilor din sistemul sanitar pe o formula egalitarista este o masura incorecta. Seful.

Propunerile de majorare a salariilor din educatie, discutate luni la Guvern

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca luni se va discuta cu reprezentantii sindicatelor si cu premierul Victor Ponta despre salarizarea din invatamant, scrie Mediafax. La discutie vor participa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )