Libnet.ro
UNICEF

11:30

Calin Popescu Tariceanu, despre salariile din sistemul sanitar: Eu as premia calitatea profesionala, pregatirea fiecaruia si nu as merge pe o formula egalitarista

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre salariile din sistemul sanitar: Eu as premia calitatea profesionala, pregatirea fiecaruia si nu as merge pe o formula egalitarista

Copresedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca majorarea cu 25% a salariilor din sistemul sanitar pe o formula egalitarista este o masura incorecta. Seful. continuă pe B1

Ce spune Calin Popescu-Tariceanu despre sistemul clientelar mafiot

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca actiunea justitiei a demontat construirea sistemelor clientelare, dar ele nu vor disparea prea curand. Actiunea procurorilor a demontat intr-o.

Calin Popescu Tariceanu, despre Codul Fiscal care va fi discutat joi in Parlament: Este un document extrem de necesar pentru Romania. Vine in intampinarea asteptarilor mediului de afaceri (VIDEO)

Coalitia de guvernare, PNL si UDMR vor participa, joi, la ora 10, in Parlament, la o discutie tehnica pe marginea implicatiilor fiscal-bugetare ale Codului Fiscal. Discutiile tehnice vor fi urmate de discutii.

Calin Popescu Tariceanu a propus Biroului Permanent al Senatului organizarea unei conferinte legate de modul de organizare a puterilor in stat

Calin Popescu Tariceanu cere ca puterea procurorilor sa fie analizata in cadrul unei conferinte. in opinia presedintelui Senatului, exista riscul ca autoritatea Ministerului Public sa se impuna in fata.

Calin Popescu Tariceanu: Vedem in cazul Rarinca rapiditate nemaintalnita, termene date in cateva zile, hotarari definitive si irevocabile anulate. Toate acestea trebuie sa ne ridice niste semne de intrebare (VIDEO)

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, reactioneaza in legatura cu procesul Marianei Rarinca. Acesta atrage atentia asupra rapiditatii suspecte cu care s-a desfasurat cazul pana acum si e de parere.

Calin Popescu-Tariceanu: Vad un pericol major pentru Romania

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, miercuri, ca in pofida faptului ca Romania nu mai este condusa de Traian Basescu, practicile acestui regim continua. Continua comportamentul anumitor.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru.

Cimpeanu anunta ca luni va discuta cu sindicatele si cu Ponta despre salariile din Educatie

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca luni se va intalni cu sindicatele si cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre salarizarea din sistem, sindicatele precizand ca vor cere o noua crestere de 10-15 la suta, pentru ca majorarea sa fie de 25 la suta pana la sfarsitul anului.

Banicioiu: Sper ca angajatii din sectorul public sa fie solidari cu personalul din sistemul sanitar. Nu mai vreau sa traim vremuri in care categorii mari de bugetari erau asmutite una impotriva celeilalte

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca masura de crestere a salariilor in sanatate trebuie sustinuta de toti actorii politici, aceasta fiind adoptata de catre Guvern pentru a trata o.

Planul lui Tariceanu de relansare economica

Calin Popescu-Tariceanu afirma ca ceea ce se intampla acum pe plan economic reprezinta consecintele nefaste ale unor decizii economice luate in cei 25 de ani de la caderea comunismului, iar si mai grav este.

De ce spune Tariceanu ca sustine Codul Fiscal in varianta cu TVA de 19%

Calin Popescu-Tariceanu, copreseintele ALDE, a declarat, miercuri, ca partidul sau va sustine Codul fiscal in varianta in care a fost votatata de Parlament, cu TVA de 19%.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )