Libnet.ro
UNICEF

11:30

Guvernul discuta, miercuri, OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%, din octombrie

Adevărul Adevărul,
Guvernul discuta, miercuri, OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%, din octombrie

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ. continuă pe Adevărul

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana in 15 septembrie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15.

Discutiile privind majorarea salariilor dascalilor, AMANATE. Cand vor fi reluate discutiile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15 septembrie .

Ministrul Educatiei: Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana pe 15 septembrie

Profesorii mai asteapta pana pe 15 septembrie pentru a afla daca salariile lor se vor majora cu inca 15%, cat au cerut liderii sindicali din Educatie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor.

Majorarea salariala din invatamant mai asteapta

Liderii sindicali din invatamant au plecat ieri de la Guvern, dupa aproape doua ore de negocieri privind majorarea salariilor, cu mai multi de daca, in loc de raspunsuri concrete referitoarea la starea financiara a dascalilor din aceasta tara.

Majorarea salariilor medicilor cu 25%, pe masa Guvernului in sedinta de miercuri

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor .

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie, dezbatute, luni, la Guvern

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie ar urma sa fie discutate, luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Majorarea cu 25 % a salariilor din sanatate, discutata miercuri in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand.

Gorghiu explica ce greseala a facut Ponta privind majorarile salariale

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca premierul Ponta a facut o greseala tactica discutand separat majorarea salariilor din sistemul bugetar.

Propunerile de majorare a salariilor din educatie, discutate luni la Guvern

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca luni se va discuta cu reprezentantii sindicatelor si cu premierul Victor Ponta despre salarizarea din invatamant, scrie Mediafax. La discutie vor participa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )