Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta a ajuns la Bruxelles: Acesta va participa la intalnirea sefilor de stat si Guvern PES

B1 B1,
Victor Ponta a ajuns la Bruxelles: Acesta va participa la intalnirea sefilor de stat si Guvern PES

Premierul roman Victor Ponta a ajuns marti la Bruxelles, urmand sa participe la intalnirea sefilor de stat si a premierilor membri ai PartiduluiSocialistilor Europeni, in vederea pregatirii reuniunii. continuă pe B1

Victor Ponta: I-am trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu privind participarea la summit-ul Consiliului European

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a primit, inca, niciun raspuns din partea presedintelui Traian Basescu la scrisoarea pe care i-a trimis-o privind participarea la summit-ul Consiliului European care are loc, marti, la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta participa in aceasta seara, de la ora 21. 00, la o emisiune difuzata de postul Romania TV, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Guvernului.

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, dupa ce a ajuns cu trenul electric de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de mai multe persoane care se aflau pe peron. Ponta a plecat din Gara Craiova spre Bucuresti, .

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, unde a ajuns cu trenul de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au asteptat la iesirea de pe peron. Primul ministru a plecat, sambata dupa-amiaza, din Gara Craiova, in prima cursa a trenului electric Hyperion, produs in acest oras. Ulterior, el a sosit in Gara de Nord.

Victor Ponta, la Antena 3: Asteptam reactia PNL acum. S-ar putea sa fie un Congres liberal la care ar putea castiga cei care vor USL/ Impreuna cu PNL luam peste 50%. Asa erau sondajele

Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca proiectul USL continua cu PNL deoarece, in afara celor 5-7 lideri liberali mediatizati care vorbesc urat de fostii colegi de alianta, majoritatea membrilor PNL isi doresc continuarea proiectului USL si au colaborat cu PSD-ul in toata aceasta perioada. Intrebat daca isi anunta candidatura la prezidentiale din partea PSD-UNPR-PC, Ponta a raspuns ca asteapta mai intai Congresul PNL unde va fi posibil sa castige cei care isi doresc sa continue proiectul USL si atunci vom avea un candidat la prezidentiale din partea USL. Ponta: Nu PSD a venit in Parlament cu legea aminstiei si gratierii ci PNL prin Relu Fenechiu. E adevarat ca noi am fost de acord.

Victor Ponta, huiduit la Buftea unde s-a prezentat pentru a o sustine pe Gabriela Szabo la vot

Presedintele PSD Victor Ponta a fost huiduit, duminica, la Buftea, acolo unde s-a prezentat pentru a o sustine la vot pe Gabriela Szabo. Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de.

Victor Ponta, huiduit la Buftea unde s-a prezentat pentru a o sustine pe Gabriela Szabo la vot (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a fost huiduit, duminica, la Buftea, acolo unde s-a prezentat pentru a o sustine la vot pe Gabriela Szabo. Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de.

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil.

Victor Ponta in prima cursa a trenului electric.Peste 60 de politisti, mobilizati pe traseul Craiova - Bucuresti

Peste 60 de politisti de la transporturi asigura masurile de ordine pe traseul primului tren electric romanesc, cu care a plecat, sambata, din Gara Craiova, premierul Victor Ponta. Oamenii legii vor fi prezenti si in statiile Caracal, Rosiorii de Vede si Bucuresti, unde trenul stationeaza.

Blaga: Victor Ponta candideaza si va avea mari surprize

Vasile Blaga, a declarat, marti seara, comentand faptul ca presedintele PSD, Victor Ponta, le-a urat liderilor PDL, PNL si FC sa nu rateze cumva unificarea dreptei ca ar fi pacat, ca premierul isi face deja griji in legatura cu discutiile dintre PDL si PNL.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )