Libnet.ro
UNICEF

19:31

Victor Ponta, articol de opinie in Washington Post: Exemplul Romaniei pentru abordarea problemelor fiscale

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, articol de opinie in Washington Post: Exemplul Romaniei pentru abordarea problemelor fiscale

Cotidianul american Washington Post publica, vineri, un articol de opinie semnat de primul ministru al Romaniei, intitulat Exemplul Romaniei pentru abordarea problemelor fiscale. Victor Ponta scrie despre programul de austeritate din Romania adoptat de Guvernul Boc, considerand ca acesta a fost prost gandit si a avut un impact economic si social devastator. Premierul roman subliniaza ca, din luna mai, de cand Guvernul pe care il conduce se afla la putere, USL a prioritizat imediat un plan de actiune sustenabil, bazat pe crestere inteligenta, cu un echilibru corect intre disciplina bugetara si recuperarea economica, cresterea si dezvoltarea sociala. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, articol de opinie in Washington Post: Exemplul Romaniei pentru abordarea problemelor fiscale

Cotidianul american Washington Post publica, vineri, un articol de opinie semnat de primul ministru al Romaniei, intitulat Exemplul Romaniei pentru abordarea problemelor fiscale. Victor Ponta scrie despre programul de austeritate din Romania adoptat de Guvernul Boc, considerand ca acesta a fost prost gandit si a avut un impact economic si social devastator. Premierul roman subliniaza ca, din luna mai, de cand Guvernul pe care il conduce se afla la putere, USL a prioritizat imediat un plan de actiune sustenabil, bazat pe crestere inteligenta, cu un echilibru corect intre disciplina bugetara si recuperarea economica, cresterea si dezvoltarea sociala.

Ponta, editorial in Washington Post: Exemplul Romaniei pentru abordarea problemelor fiscale.

Romania a avut o reactie de moment nu foarte bine gandita la criza economica, insa a trecut la un plan mai inteligent, de echilibru intre disciplina bugetara si cresterea economica, scrie premierul Victor Ponta intr-o opinie publicata in cotidianul american Washington Post, citata de Mediafax. Pe 6 noiembrie, alegatorii din Statele Unite au transmis liderilor lor un mesaj privind viitoarea directie economica a Americii. Europa trece in prezent printr-un proces similar, fiecare tara in .

Presedintele PPE: Daca Victor Ponta va ramane la putere, marginalizarea Romaniei se va agrava

Presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, sustine ca ARD si UDMR sunt singurele lozuri electorale care ii pot garanta Romaniei un rol central in proiectul european. Totodata, Martens afirma.

Victor Ponta in Washington Post: Romania a avut o reactie de moment nu foarte bine gandita la criza economica

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania a avut o reactie nu foarte bine gandita la criza economica, dar a trecut destul de repede la un plan mai inteligent, de echilibru intre disciplina bugetara.

Victor Ponta, despre lista scurta a premierilor facuta de Traian Basescu: Victor Ponta, Ponta Victor,Victor Viorel Ponta

Lista premierilor USL, intocmita de seful statului, este atat de scurta, incat contine un singur nume: cel al primului ministru Victor Ponta. Declaratia a fost facuta, marti, chiar de premierul Romaniei.

Victor Ponta, despre lista scurta a premierilor facuta de Traian Basescu: Victor Ponta, Ponta Victor, Victor Viorel Ponta

Lista premierilor USL, intocmita de seful statului, este atat de scurta, incat contine un singur nume: cel al primului ministru Victor Ponta. Declaratia a fost facuta, marti, chiar de premierul Romaniei.

Anca Boagiu l-a dat in judecata pe Victor Ponta

Anca Boagiu a declarat astazi ca a depus denuntul impotriva lui Victor Ponta pentru infractiunea de subminare a economiei romanesti, arata sursele de presa.

Washington Post pregateste un sistem de plata pentru editia online

Publicatia Washington Post, unul dintre cele mai mari cotidiene din SUA, ar putea aplica, in cateva luni, un sistem de plata pentru continutul care apare pe website. Astfel, potrivit unor informatii,.

Washington Post ar putea introduce sistemul de plata pentru editia online in urmatoarele luni

Washington Post, unul dintre ultimele mari cotidiene americane care ofera gratuit continutul online, ar putea trece la sistemul de plata in cateva luni, scrie joi Wall Street Journal, preluat de AFP.

Victor Ponta: Nu ma intereseaza profilul cerut de Basescu, functia de premier nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister/ PSD-UNPR si PNL-PC vor avea un numar egal de portofolii. PSD si UNPR vor fuziona

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV, ca nu il intereseaza profilul profilul premierului creionat de presedintele Basescu precizand ca aceasta functie se acorda pe baza rezultatului alegerilor parlamentare si a prevederilor Constitutiei. Ponta: Liviu Dragnea poate sa faca si trebuie sa faca parte din viitorul Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )