Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Azi nu este Economy dragi penelisti/pedelisti (ca oricum e clar ca nu invatati nimic)

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Azi nu este Economy dragi penelisti/pedelisti (ca oricum e clar ca nu invatati nimic)

Premierul Victor Ponta a scris, pe Facebook, ca si-ar dori ca Romania sa analizeze si dezbata ce se intampla in Germania, pentru a evita sa faca greseli asemanatoare. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, duel de peste Ocean cu penelistii si pedelistii

Azi nu este Economy dragi penelisti/pedelisti ca oricum e clar ca nu invatati nimic). Mi-as dori ca in Romania sa putem analiza si dezbate serios ceea ce se intampla acum in Germania, ca sa invatam de la altii si sa.

Victor Ponta, mesaj din America: Blejnar e liber, eu sunt inculpat

Inca o veste buna primita de la Bruxelles - tot despre Economy, stimati penelisti / pedelisti: Va informam ca la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeana a decis inchiderea procedurii de constatare.

Victor Ponta: Its about economy - penelistilor si pedelistilor!

Premierul Victor Ponta a postat pe facebook cu mesaj pentru PDL si PNL intitulat Its about economy, in care a aratat ca incasarile de la buget din 2015 arata ca drumul ales de USL duce spre dezvoltare.

Victor Ponta: in 2015, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Uniunea Europeana a inchis procedura de infringement la adresa Romaniei. Asta dupa ce Guvernul a reusit sa scada de la peste 180 de zile la sub 60 de zile deconturile de TVA.

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet: Ajutorul oferit de Romania este incontestabil. Sunt ferm convins ca relatiile moldo-romane vor fi in plina ascensiune

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. Mesajul de felicitare a fost.

Ion Cristoiu: La Neptun, aghiotantii ii aduc telefonul in apa presedintelui, zicindu-i ca-l cauta Victor Ponta de la Miami, si el in apa. in acest timp, Isarescu preia presedintia Romaniei

Romania a ramas pe mainile lui Mugur Isarescu. Presedintele Klaus Iohannis este plecat in vacanta la Neptun, premierul Victor Ponta a plecat la Miami, iar nou infiintatul Comitet National pentru.

SURSE: Victor Ponta se afla in vacanta in Caraibe, pe cel mai mare vas de croaziera din lume (FOTO)

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit unor surse citate de EurActiv. Victor Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august,.

Victor Ponta, vacanta pe vasul Oasis of the Seas. Cat il costa pe premier croaziera in Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. EurActiv scrie ca, potrivit unor surse, Victor Ponta a fost vazut.

Premierul Victor Ponta s-ar afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

SURSE: Premierul Victor Ponta ar fi intr-o croaziera in Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, unde un apartament pentru doua persoane coasta aproape 6. 000 de dolari, a scris EurActiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )