Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta la Belgrad: Romania nu va invoca problema minoritatii romanesti in procesul aderarii Serbiei la UE

B1 B1,
Victor Ponta la Belgrad: Romania nu va invoca problema minoritatii romanesti in procesul aderarii Serbiei la UE

Aflat in vizita oficiala la Belgrad, premierul roman, Victor Ponta, a declarat ca nu invoca problema drepturilor minoritatii romanesti din Serbia pentru a bloca aderarea acestei tari la UE, cum s-a. continuă pe B1

Victor Ponta la Belgrad: Romania nu va invoca problema minoritatii romanesti in procesul aderarii Serbiei la UE

Premierul roman, Victor Ponta, aflat in vizita oficiala la Belgrad, s-a angajat joi ca nu invoca problema drepturilor minoritatii romanesti din Serbia pentru a bloca aderarea acestei tari la UE, cum s-a intamplat atunci cand Belgradul a obtinut statutul de candidat, conform AFP.

Victor Ponta, in vizita la Belgrad pentru discutii cu premierul sarb si comunitatile de romani

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Belgrad, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Ivica Dacic, anunta Mediafax. Joi seara, Ponta se va intalni cu membrii comunitatii de romani din Serbia.

Victor Ponta va efectua astazi o vizita in Serbia

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita, astazi, in Serbia si se va intalni cu omologul sau sarb Ivica Dacic, a anuntat guvernul de la Belgrad, potrivit agentiei sarbe Tanjug, relateaza sursele de presa.

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la .

LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, 2010 si 2011.

Voi ridica astazi problema integrarii sociale a romilor Primim lectii sau critici de la cei care au dat gaura in fondurile europene Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, 2010 si 2011 Probabil ca s-au gandit ca populatia va ingheta in aceasta iarna pentru ca nu au votat PDL-ul Victor Ponta a declarat, in direct de la sedinta de Guvern: Putem asigura demararea programului de incalzire pentru aceasta iarna.

RTV: Victor Ponta ii va inmana lui Barroso o lista cu opt cerinte in cadrul intrevederii de la Guvern

Premierul Victor Ponta are la aceasta ora, la Palatul Victoria, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, prilej cu care Ponta ii va inmana o lista cu opt cerinte, informeaza Romania TV. Potrivit sursei citate, printre solicitari se numara si neimplicarea Comisiei in campania electorala din Romania.

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui .

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi. Vor sta la masa cu cel mai detestat lider politic din Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca le ureaza bun venit la Bucuresti liderilor PPE, el aratand ca acestia se vor putea informa de la fata locului si vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi sau judecatori ai Curtii Constitutionale in inchisoare, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Realocam 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului. PDL inchideau Romania la 1 noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va realoca fonduri in valoare de 1,3 miliarde lei pentru functionarea in continuare a statului, acuzand in acelasi timp guvernarea PDL ca nu a alocat resurse financiare pentru sfarsitul acestui an, scrie Mediafax.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 este gata de start, cu aproape 20 de masini in premiera nationala. Premierul, Victor Ponta, vine la deschidere

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii SABA) este gata de start, urmand sa se tina in perioada 19-28 octombrie la Romaero Baneasa. Organizatorii spun ca vor fi prezentate aproape 20 de masini in premiera nationala, iar noua generatie a SUV-ului Honda CR-V va fi lansata oficial in Romania in cadrul Salonului. Deschiderea va avea loc vineri, 19 octombrie, in prezenta premierului Romaniei, Victor Ponta, potrivit organizatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )