Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Ceea ce am spus este confirmat de reprezentantii FMI - prin efortul tuturor cetatenilor acestei tari am platit din partea Guvernului toti banii imprumutati

B1 B1,
Victor Ponta: Ceea ce am spus este confirmat de reprezentantii FMI - prin efortul tuturor cetatenilor acestei tari am platit din partea Guvernului toti banii imprumutati

Premierul Victor Ponta a scris joi pe Facebook ca declaratia sa cu privire la faptul ca Guvernul a platit datoria integral catre FMI este adevarata si confirmata de reprezentantii FMI. Mesajul sefului. continuă pe B1

Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din educatie: Nu incepem cu proteste anul scolar. Ne asezam la masa si mergeti in acelasi ritm cu cei din sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intalni, marti, la Guvern, cu reprezentantii sindicatelor din educatie, scrie Mediafax. Seful executivului a spus ca nu vrea ca anul scolar sa inceapa cu.

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem niciun dolar de platit la FMI (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca anul acesta Romania termina de platit si si va mai avea nici un dolar datorie la Fonul Monetar International. De asemena, seful Executivului a.

Victor Ponta, un nou atac asupra Ungariei: Este o rusine pentru Europa secolului 21 sa recurga la metode de acum 100 de ani - caini de paza, garduri electrificate si armata (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca Romania va face toate eforturile pentru a gestiona criza refugiatilor si nu va ridica garduri ca Ungaria. Seful Executivului a contrinuat atacul.

Victor Ponta: Comportamentul Ungariei nu are nicio legatura cu UE. Problema refugiatilor este a Europei, trebuie s-o rezolvam impreuna

Premierul Victor Ponta a spus miercuri ca el condamna atitudinea rusinoasa a politicienilor ungari de a pune un gard si de a arunca problema imigrantilor in curtea vecina. Romania este o tara UE. Problema re.

Schimb de replici acide intre Victor Ponta si Alina Gorghiu. ii fac cadou demisia mea

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la Parlament, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca de ziua de nastere a Alinei Gorghiu ii va face acesteia cadou demisia sa in 2017, liderul PNL aratand, pe de a.

Victor Ponta: in 2016 voi candida in judetul Gorj pentru functia de deputat. Alte functii in stat nu ma intereseaza

Premierul Victor Ponta a spus miercuri ca in anul 2016, va candida, probabil, alaturi de echipa cu care a fost in ultimii 15 ani, in judetul Gorj, pentru functia de deputat. Seful Executivului a precizat ca alte.

Victor Ponta: imi doresc un singur lucru...

Premierul Victor Ponta a spus, marti, la Antena 3, intrebat ce obiective are pentru perioada urmatoare, ca isi doreste sa-si dovedeasca nevinovatia in dosarul Turceni-Rovinari. imi doresc un singur.

Victor Ponta sustine ca Romania nu are nevoie de niciun ban de la FMI si Comisia Europeana, insa va fi luata o decizie politica in privinta unui nou acord

Premierul Victor Ponta sustine ca Romania nu mai are nicio datorie fata de FMI si ca in continuare nu ar mai avea nevoie de niciun ban de la institutiile financiare internationale. Pe de alta parte, un nou acord cu FMI si Comisia Europeana ar fi un lucru bun, considera Ponta. Acesta a mai spus ca in privinta unui nou acord va fi luata o decizie politica, in conditiile in care actualul expira la sfarsitul lunii septembrie.

O noua minciuna a lui Victor Ponta. Datele oficiale arata ca Guvernul NU si-a achitat toate datoriile catre FMI

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dimineata ca Romania si-a achitat datoria catre Fondul Monetar International FMI), insa datele furnizate de FMI arata ca primul-ministru a spus un neadevar.

Victor Ponta: Potrivit datelor Ministerului Finantelor, dupa 2015 Guvernul nu va mai avea niciun ban de plata catre FMI

Premierul Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina de Facebook, un tabel care arata ca datoria Romaniei catre Fondul Monetar Internatinal FMI) va fi pe 0 din 2016. Potrivit datelor Ministerului Finantelor, dupa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )