Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia joi, si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia joi, si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Prim-ministrul Victor Ponta a recunoscut, sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost in Turcia in urma cu doua zile, desi initial negase acest fapt, conform Digi24. continuă pe Adevărul

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Prim-ministrul Victor Ponta a recunoscut, sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost in Turcia in urma cu doua zile, desi initial negase acest fapt, conform Digi24.

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia in urma cu doua zile

Premierul Victor Ponta a confirmat sambata seara, invitat la Antena 3, a fost acum doua zile in Turcia, informeaza Digi24. Presa a relatat joi, pe surse, ca a plecat din nou, in Turcia, insa joi seara Ponta a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca este acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din Campionatul European de Baschet, ironizand informatiile privind plecarea sa neanuntata la Istanbul.

Ponta confirma ca a fost in Turcia: Eu plec cam o data la doua sau trei saptamani, fiind vorba de o interventie chirurgicala un pic mai complicata, ma duc sa ma vada doctorul care m-a operat

Premierul Victor Ponta a recunoscut ca a fost joi in Turcia la un control medical dupa operatia suferita la genunchi, informeaza B1 TV. Asta desi in urma cu 3 zile scria pe o retea de socializare ca este.

Ponta confirma ca a fost in Turcia: Eu plec cam o data la doua sau trei saptamani, fiind vorba de o interventie chirurgicala un pic mai complicata, ma duc sa ma vada doctorul care m-a operat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a recunoscut ca a fost joi in Turcia la un control medical dupa operatia suferita la genunchi, informeaza B1 TV. Asta desi in urma cu 3 zile scria pe o retea de socializare ca este.

SURSE Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Liviu Dragnea: Nu am vorbit cu premierul ieri sau astazi. Nu ne-a zis nimic

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat surse politice pentru HotNews. ro.

Ponta confirma deplasarea in Turcia, dupa ce a sustinut ca a fost acasa

Premierul Victor Ponta a confirmat, sambata seara, pentru Antena 3 ca a fost in Turcia, joia trecuta, dupa ce, initial, a negat informatiile din presa privind deplasarea acestuia la Istanbul.

Surse: Premierul Victor Ponta, din nou, in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Ponta a ajuns sa-si recunoasca singur minciunile. Premierul a fost plecat joi in Turcia

Premierul Victor Ponta a recunoscut ca a fost din nou in Turcia, dupa ce, in prealabil, i-a atacat dur pe jurnalistii care au dezvaluit ca a fost plecat joi la Istanbul.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )