Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta: CSAT se va reuni la sfarsitul lunii noiembrie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: CSAT se va reuni la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca CSAT se va reuni la sfarsitul lunii noiembrie pentru a adopta decizii strategice legate de viitor care trebuie asumate de noul presedinte al Romaniei. Avem un CSAT convocat. continuă pe Antena3

Ponta anunta o sedinta a CSAT la sfarsitul lui noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, la sfarsitul lunii noiembrie, se va reuni Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru a adopta decizii strategice legate de viitor, a anuntat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Ponta: CSAT se reuneste la finele lunii noiembrie, pentru decizii strategice pentru viitor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni la sfarsitul lunii noiembrie pentru a adopta decizii strategice legate de viitor care trebuie asumate de noul presedinte al Romaniei, a anuntat premierul Victor.

Victor Ponta: Dobanda de referinta a BNR va scadea sub 3%

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca dobanda de referinta a Bancii Nationale a Romaniei BNR) va scadea, probabil in zilele urmatoare, sub 3%. Dobanda de referinta a Bancii Nationale era in 2009.

Ministrul pentru IMM nu vrea sa recunoasca faptul ca Romania a urcat doar doua pozitii in clasamentul Doing Business si nu 25 cum a spus Victor Ponta

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, a reluat informatia falsa lansata de premierul Victor Ponta potrivit careia Romania a urcat 25 de pozitii in clasamentul Doing Business elaborat de Banca Mondiala. O sa reiau si eu anuntul conform careia Romania a facut un salt imens in Raportul Bancii Mondiale. A urcat de pe locul 73 pe 48, a declarat Jianu la sfarsitul sedintei de Guvern. Jurnalistii i-au atras atentia ca reprezentantii Bancii Mondiale au precizat clar ca Romania a urcat doar doua pozitii conform unei noi metodologii de calcul. In ciuda acestor precizari, Jianu a insistat sa spuna ca Romania a urcat 25 de pozitii. Jurnalistii i-au citat din declaratiile reprezentantilor Bancii Mondiale, moment in care Jianu a spus: Nu comentez!.

France 24: Victoria in alegeri a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele din Justitie

Jurnalistii francezi de la France 24 scriu ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor reprezenta un test crucial pentru Romania, in contextul situatiei tensionate din Europa de Est. De asemenea, ziaristii din Hexagon noteaza ca o posibila victorie a lui Victor Ponta ar putea diminua progresele inregistrate in domeniul Justitiei.

7 premieri europeni il sustin pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, in alegerile prezidentiale, dar premierul se bucura de sustinere si de peste hotare. Mai exact, mai multi oficiali.

UPDATE Victor Ponta se lauda ca Romania a urcat 25 de pozitii in clasamentul Doing Business 2015, desi in realitate saltul a fost de doar doua pozitii

Premierul Victor Ponta s-a laudat in sedinta de Guvern de miercuri ca Romania a urcat in 2014, in clasamentul 'Doing Business 2015' elaborat de Banca Mondiala, pe locul 48 din 189 de tari de pe pozitia 73 pe care o ocupa in 2013. Insa, Ponta face o comparatie intre doua rapoarte care nu au legatura intre ele, lucru precizat chiar de reprezentantii Bancii Mondiale. Acestia au spus clar ca a fost modificata metodologia de elaborare a raportului, astfel incat o comparatie intre actualul document si cel din anul anterior nu poate fi realizata. In realitate, Romania a urcat doar doua pozitii fata de locul 50 de anul trecut, conform unui calcul in functie de schimbarile de metodologie. UPDATE Ponta a anuntat pe Facebook ca Romania a urcat 24 de pozitii, nu 25 cum a spus inainte, facand o trimitere catre o stire de pe Agerpres in care se precizeaza ca saltul a fost de doua pozitii.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )