Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Daca Gabriel Oprea spune ca vrea sa fie premier, il las (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Daca Gabriel Oprea spune ca vrea sa fie premier, il las (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca ar renunta la functia de premier daca Gabriel Oprea ar accepta sa preia sefia Executivul, informeaza B1 TV. Deocamdata insa, premierul nu-si da. continuă pe B1

Ponta: Maine il las premier pe Gabriel Oprea, daca vrea

Victor Ponta spune ca nu-si da demisia si nici presedintele Iohannis nu are cum sa-l suspende din functie. Premierul este foarte sigur pe sustinerea coalitiei, dar spune ca si maine i-ar ceda func.

Gabriel Oprea: Cu Vasile Blaga am o relatie foarte buna, este un om cu care am colaborat foarte bine. Dar sprijin Guvernul Victor Ponta (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat marti, cand a ajuns la sedinta coalitiei de guvernare, ca Vasile Blaga este un om cu care a colaborat foarte bine de-a lungul timpului, dar ca UNPR sprijina in continuare.

Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Premierul Victor Ponta a facut, joi, un anunt-surpriza: nu mai vrea un nou mandat de prim-ministru. Nu e cazul insa ca Opozitia sa se bucure, pentru ca Ponta nu are de gand nici sa plece de la.

Un inspector de politie despre Gabriel Oprea: Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne/ Cum se naste un mic cult al interesului national

Liderului UNPR, Gabriel Oprea, ii place sa fie ridicat in slavi din moment ce chipul sau apare in format gigantic pe afisele partidului, Evenimentul Zilei il proclama cel mai iubit dintre politisti in articole care glorifica realizarile ministrului de interne iar un inspector de politie i-a dedicat, pe vremea cand Oprea era premier interimar, un editorial elogios. Seful Inspectoratului General pentru Imigrari, chestorul Nelu Pop, scria urmatoarele: Traiesc sentimente de mare respect si aprecieri, alaturi de ceilalti colegi ai nostri din minister, fata de OMUL MINISTRU si MINISTRUL OM din fruntea Internelor. ) De mult asteptam. Si Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne, pentru a implini si tine toate acestea, pe domnul GABRIEL OPREA - MINISTRUL OM!.

Victor Ponta: Cand romanii au mers in Europa ne-a placut! Romania, o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca Romania este o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni, aratand ca daca avem cate un nebun care vrea sa ne arunce tara in aer, avem legi si.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Victor Ponta: Pe Vasile Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus de ce vrea el la guvernare, sa organizeze alegerile

Premierul Victor Ponta a spus marti ca, potrivit declaratiilor copresedintelui PNL Vasile Blaga, liberalii vor la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara, informeaza.

Seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti despre teza de doctorat a vicepremierului Gabriel Oprea: PLAGIAT

Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, are un verdict transant dupa ce a analizat lucrarea de doctorat a vicepremierului Gabriel Oprea, spunand ca, in mod sigur, este vorba despre un plagiat, zeci de pagini fiind copiate integral.

Al patrulea scandal de plagiat, cu o teza coordonata de Gabriel Oprea: Secretara vicepremierului si-ar fi copiat lucrarea de doctorat

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2583 seconds )