Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta, decizie de ultima ora anuntata pe Facebook. Ce se va intampla cu salariul premierului, de la 1 august

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, decizie de ultima ora anuntata pe Facebook. Ce se va intampla cu salariul premierului, de la 1 august

Premierul Victor Ponta a anuntat, intr-o postare publicata miercuri dimineata pe contul sau de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta, incepand cu 1 august, echipei. continuă pe Antena3

Victor Ponta le ureaza romanilor La multi ani de Ziua Imnului National

Premierul Victor Ponta le-a urat, pe Facebook, la multi ani romanilor din toata lumea, cu ocazia Zilei Imnului National.

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Victor Ponta: imi donez diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pe pagina de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua. Ponta este de parere ca este c.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Victor Ponta: Codul Fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut

Premierul Victor Ponta a scris, luni, pe pagina personala de Facebook, ca noul Cod Fiscal este bun pentru oricine vrea ca Romania sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut. Ponta a mai.

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu.

Raluca Turcan: Victor Ponta nu va apuca sa-si doneze salariul

Premierul Victor Ponta a anuntat, intr-o postare publicata miercuri dimineata pe contul sau de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta, incepand cu 1 august,.

Victor Ponta, despre referendumul din 2012: Pentru mine ziua de 29 iulie va ramane intotdeauna un moment extraordinar, comparabil doar cu ziua de 22 decembrie 1989

Premierul Victor Ponta a transmis miarecuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca pentru el ziua de 29 iulie reprezinta un moment extraordinar, comparabil cu ziua de 22 decembrie 1989. Pentru mine ziua de 29.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lucescu: Felicitari pentru o cariera extraordinara si respectata pe plan international

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lupescu, felicitandu-l pentru cariera extraordinara pe care o are. La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de.

Mesajul premierului Victor Ponta de Ziua Imnului National

Premierul Victor Ponta le-a urat, intr-o poastre pe pagina personala de Facebook, la multi ani romanilor din toata lumea, cu ocazia Zilei Imnului National. O sarbatoare importanta astazi - la multi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )