Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, declaratii ironice la adresa PNL

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, declaratii ironice la adresa PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Romania TV, ca are indoieli referitoare la faptul ca Opozitia va depune, in data de 5 iunie, motiunea de cenzura indreptata impotriva Guvernului pe care il conduce. continuă pe România Liberă

Sefa PNL, atac la Victor Ponta, pe tema motiunii de cenzura

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului . ) la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu pentru PNL intrucat nu crede, asa cum crede Victor Ponta, ca votul e o lozinca, relateaza Mediafax.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Premierul Victor Ponta: Alocatia pentru copil, ca sprijin social, trebuie sa o gandim mai tintit si mai eficient

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alocatia pentru copil ca sprijin social, trebuie gandita mai tintit si mai eficient, astfel incat banii chiar sa ajunga la copii. Alocatia pentru copil, ca.

Victor Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult, s-au platit mai multe taxe si s-au acoperit gaurile

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget, a declarat premierul Victor Ponta, la RTV.

Gabriel Oprea il strange cu usa pe Victor Ponta pentru alegerile din 2016: care sunt cerintele UNPR pentru PSD

Cu un partid in spate fara de care Guvernul Ponta nu ar supravietui, Gabriel Oprea incearca sa obtina maximum pentru UNPR in negocierile cu premierul Victor Ponta pentru o candidatura comuna la alegerile locale si parlamentare din 2016. Pentru a-si pastra fotoliul de premier, Ponta este dispus sa cedeze in fata doleantelor UNPR, insa se izbeste de reticenta colegi din PSD, care nu sunt dispusi sa ramana pe dinafara.

Victor Ponta despre reducere TVA la alimente: E o masura economica, dar si sociala. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. Evaziunea fiscala va fi mult mai mica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca masura reducerii TVA la alimente de la 24% la 9% E o masura economica, dar si sociala. Pentru cel care are 1. 000 de lei venit sau 500 de lei venit e important. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. O familie de pensionari face economii de 20%, dupa noul TVA. Primul ministru sustine ca si evaziunea fiscala va fi mai mica odata cu reducerea TVA la alimente: Evaziunea fiscala va fi mult mai mica - la 24% merita sa faci evaziune fiscala, la 9% nu prea. Eu nu cred ca toti romanii sunt evazionisti. Cred ca exista situatii cand pui un comerciant sa plateasca taxe atat de mari, incat e nevoit sa faca evaziune.

Victor Ponta: 1 Iunie, zi importanta - TVA redus si alocatii duble. Salut promulgarea legii de catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Premierul Victor Ponta saluta promulgarea legii de catre Iohannis si da asigurari ca.

Crin Antonescu: Victor Ponta ar fi trebuit sa demisioneze cand a pierdut prezidentialele (VIDEO)

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a vorbit, intr-un interviu acordat lui Dan Andronic, la Lumini si Umbre, pe B1 TV, despre fostul sau partener de guvernare, premierul Victor Ponta, despre care spune ca ar.

Crin Antonescu, despre esecul USL: il consider pe Victor Ponta principalul vinovat (VIDEO)

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a vorbit, intr-un interviu acordat lui Dan Andronic, la emisiunea Lumini si Umbre, pe B1 TV, despre fostul sau partener de guvernare, premierul Victor Ponta, pe care il.

Victor Ponta: Romania8236; isi doreste sa intre in zona euro in a doua parte a anului 2019. Avem nevoie de un 8234;consens8236; politic

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina personala de Facebook, ca Romania isi doreste sa intre in zona euro in a doua parte a anului 2019. Romania8236; isi doreste sa intre in zona euro in a doua parte a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )