Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gabriel Oprea il strange cu usa pe Victor Ponta pentru alegerile din 2016: care sunt cerintele UNPR pentru PSD

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea il strange cu usa pe Victor Ponta pentru alegerile din 2016: care sunt cerintele UNPR pentru PSD

Cu un partid in spate fara de care Guvernul Ponta nu ar supravietui, Gabriel Oprea incearca sa obtina maximum pentru UNPR in negocierile cu premierul Victor Ponta pentru o candidatura comuna la alegerile locale si parlamentare din 2016. Pentru a-si pastra fotoliul de premier, Ponta este dispus sa cedeze in fata doleantelor UNPR, insa se izbeste de reticenta colegi din PSD, care nu sunt dispusi sa ramana pe dinafara. continuă pe Adevărul

Dosar de politician: Gabriel Oprea, o cariera cu lumini si umbre (VIDEO)

Gabriel Oprea, ministrul prezentat astazi in campania Dosar de ministru este seful real al Guvernului. Fara Oprea, ministrul de Interne in functie si vicepremier al cabinetului, Victor Ponta ar pleca acasa.

Victor Ponta cere vicepremierului sa ia masuri in zona de nord pentru a-i ajuta pe cei afectati de inundatii (VIDEO)

La ultima sedinta de guvern inainte de reducerea TVA la alimente, Victor Ponta a tinut sa multumeasca vicepremierrului Gabriel Oprea, tuturor celor de la Interne, de la departamentele pentru situatii de.

Gabriel Oprea: in UNPR sunt doua curente. Unul se refera la continuarea aliantei cu PSD pana in 2016. Celalalt spune sa candidam prin forte proprii

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri ca in formatiunea pe care o conduce exista doua curente privind strategia care ar trebui adoptata pentru alegerile din 2016, una dintre ele fiind candidatura.

UNPR ar putea candidat prin forte proprii in 2016. Ce a declarat Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a declarat ca in UNPR exista doua curente privind strategia partidului pentru alegerile din 2016: unul dintre acestea vizand participarea UNPR pe liste proprii, scrie Mediafax. Liderul UNPR a declarat,.

Gabriel Oprea: 18 localitati din 7 judete, afectate de inundatii, 42 de persoane evacuate, 6 scoli inchise (VIDEO)

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a tinut miercuri o conferinta cu perfectii pentru a discuta situatia inundatiilor din diferite zone din Romania, informeaza B1 TV. Vicepremierul a spus ca in.

Gabriel Oprea a dispus autoritatilor din zonele vizate de avertizari de inundatii sa fie prezente in teritoriu

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a dispus prefectilor si sefilor structurilor pentru situatii de urgenta din judetele vizate de avertizari hidrologice de cod rosu, portocaliu si galben de inundatii.

Gabriel Oprea, vicepremier: Frontiera maritima este o frontiera sigura

Vicepremierul pentru Securitate Nationala, Gabriel Oprea, ministru de Interne, a participat astazi la bilantul exercitiului SARPOL 2015, desfasurat in apele Marii Negre.

Gabriel Oprea: UNPR sustine introducerea votului de la 16 ani

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a reiterat necesitatea introducerii votului de la varsta de 16 ani si a sustinut ca partidul din care face parte sprijina tinerii prin intermediul mai multor proiecte, dar si.

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime.

Dosar de politician: Victor Ponta s-a nascut sub zodia norocului (VIDEO)

Analiza guvernului Ponta se incheie cu insusi prim ministrul Romaniei. Victor Ponta este un mare norocos. intr-un interviu din campanie, mama primului ministru spunea ca Victor Ponta a ajuns membru PSD deoarece.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )