Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta despre acuzatiile aduse lui Ion Stan: Si ce sa facem, sa-l impuscam?!

B1 B1,
Victor Ponta despre acuzatiile aduse lui Ion Stan: Si ce sa facem, sa-l impuscam?!

Premierul Victor Ponta a comentat, de la Bruxelles, cercetarea DNA asupra deputatului PSD Ion Stan pentru trafic de influenta. in primul rand, premierul a spus ca nu stie foarte multe despre subiect si ca,. continuă pe B1

Anca Boagiu: il dau in judecata pe Victor Ponta pentru prejudiciile aduse Romaniei

Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediu ARD, ca il va da in judecata pe Victor Ponta pentru prejudiciile aduse statului roman. Am luat.

Videanu: Boala lui Victor Ponta si a celor ca el nu e usor de vindecat. ...

Seful de campanie al ARD, Adriean Videanu, ii considera pe liderii USL hoti de speranta si il critica pe premierul Victor Ponta, despre care spune ca, dupa ce si-a facut incalzirea pe spinarea romanilor, vrea sa guverneze Romania si dupa 9 decembrie. Dupa ce in aceste 6 luni si-a facut incalzirea pe spinarea romanilor, doctorul Ponta vrea sa guverneze tara si dupa 9 decembrie. Zilele trecute am asistat la o noua initiativa a celui mai cinstit guvern al lui V. Ponta, .

Ion Stan, la iesirea de la DNA: Sunt nevinovat, nu am promis nimic nimanui

Deputatul PSD Ion Stan a parasit sediul DNA dupa ce a fost audiat de catre procurori, spunand ca nu a fost ridicat de ofiterii anticoruptie, ci ca a venit de buna-voie. Este vorba despre un denunt pentru traf.

Deputatul Ion Stan: NU am fost ridicat de procurorii DNA.

Deputatul PSD Ion Stan a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca nu a fost ridicat de ofiterii anticoruptie, ci s-ar fi prezentat de bunavoie, raspunzand astfel unei citatii emise de anchetatori si urmand sa revina vineri, pentru a da o declaratie in dosarul penal in care este cercetat, potrivit Mediafax. Este vorba despre un denunt pentru trafic de influenta. Urmeaza sa revin maine vineri - n. r. ), pentru a se prezenta documentele care sunt in dosar si sa fac declaratiile de vigoare. Am .

Deputatul PSD Ion Stan, ridicat de DNA

Update 4: Ion Stan: Coloana a V-a PDL din Ministerul Administratiei si Internelor coordoneaza o ampla operatiune de fraudare a alegerilor locale * Update 3: Domnul Ion Stan:Scandaloasa si murdara afacere a rachetelor Volkhov si Hawk. Cine si de ce tradeaza si saboteaza sistematic modernizarea dotarilor Armatei Romane si falimenteaza industria de aparare pentru satisfacerea unor interese private si ale sugativelor politice? * Update 2: Ion Stan: Compania Nationala ROMARM trebuie salvata de rechinii imobiliari si de tepele capitalistilor speculanti * Update 1: Declaratie soc a lui Ion Stan pe 13 iunie: Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam.

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are niciun chef sa mearga la Consiliul European. El este un smecher care ocoleste situatiile dificile

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, subiectul reprezentarii Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles, apreciind ca Victor Ponta i-a cerut.

Deputatul PSD Ion Stan, ridicat de DNA

Update 2: Ion Stan: Compania Nationala ROMARM trebuie salvata de rechinii imobiliari si de tepele capitalistilor speculanti * Update 1: Declaratie soc a lui Ion Stan pe 13 iunie: Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam.

Deputatul PSD Ion Stan a fost ridicat de procurorii DNA. Afla de ce este suspectat. ...

Deputatul social - democrat Ion Stan a fost adus cu mandat la Directia Nationale Anticoruptie DNA), pentru audieri, fiind suspectat de trafic de influenta. El ar fi cerut bani unui om de afaceri pentru a-i facilita lucrari publice in judetul Dambovita. Ion Stan este deputat de Dambovita si vicepresedinte al Comisiei SRI, din Camera Deputatilor. Numele lui Ion Stan a fost vehiculat si in alte dosare penale, intre 2001-2004, pe vremea cand era seful comisiei SRI din Camera, era presedinte PSD .

Deputatul PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenta, urmarit penal

DeputatulPSD Ion Stan este dat in urmarire penala, fiind acuzat de trafic de influenta. DNA informeaza ca a inceput urmarirea penala a deputatului Ion Stan, acuzat de trafic de influenta, dupa ce.

Deputatul PSD Ion Stan, ridicat de procurorii DNA, pentru trafic de influenta

Deputatul PSD Ion Stan a fost ridicat, joi, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Ion Stan, deputat de Dambovita, vicepresedinte al Comisiei SRI din Camera Deputatilor, este acuzat de trafic de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )