Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile

B1 B1,
Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile

Maria Grapini a fost atacata la textila de seful cabinetului din care face parte. Dupa conflictul deschis de ieri, astazi declaratiile s-au mai linistit, iar Ponta i-a facut doamnei Grapini o recomandare: sa se. continuă pe B1

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile (VIDEO)

Maria Grapini a fost atacata la textila de seful cabinetului din care face parte. Dupa conflictul deschis de ieri, astazi declaratiile s-au mai linistit, iar Ponta i-a facut doamnei Grapini o recomandare: sa se.

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

Victor Ponta o avertizeaza pe Maria Grapini: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, ca daca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemultumita de mediul de afaceri din Romania, o sa gasim un alt ministru mai bun. intrebat cum.

Victor Ponta o avertizeaza pe Maria Grapini: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, ca daca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemultumita de mediul de afaceri din Romania, o sa gasim un alt ministru mai bun. intrebat cum.

UPDATE Ministrul Maria Grapini: Guvernul nu intelege perfect problemele mediului de afaceri, uneori parca merg pe contrasens. Victor Ponta: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat marti ca problemele mediului de afaceri nu sunt intelese perfect la nivelul Executivului si ca uneori are impresia ca merge pe contrasens cand prezinta in Guvern dificultatile firmelor, relateaza Mediafax.

Ponta, despre Grapini: Trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru. Nu mai este un producator de textile

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu are o problema cu ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, dar ca aceasta trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa.

VIDEO UPDATE Ministrul Maria Grapini: Niciun ministru nu a venit pana acum sa spuna ce prost e Guvernul. Nu? Intru si eu in Cartea recordurilor. Victor Ponta: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat marti ca poate sa intre in Cartea Recordurilor prin pozitia unicat a unui ministru care vine si spune in public ce prost este Guvernul din care face parte, si ca membrii acestuia nu inteleg mediul de afaceri. In replica, premierul Victor Ponta i-a transmis din Lituania ca, daca este nemultumita, o sa gaseasca sigur un alt ministru mai bun. UPDATE In cursul serii, Maria Grapini a intervenit telefonic la B1 TV pentru a afirma ca declaratia sa a fost scoasa din context.

UPDATE Ministrul Maria Grapini: Niciun ministru nu a venit pana acum sa spuna ce prost e Guvernul. Nu? Intru si eu in Cartea recordurilor. Victor Ponta: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat marti ca poate sa intre in Cartea Recordurilor prin pozitia unicat a unui ministru care vine si spune in public ce prost este Guvernul din care face parte, si ca membrii acestuia nu inteleg mediul de afaceri. In replica, premierul Victor Ponta i-a transmis din Lituania ca, daca este nemultumita, o sa gaseasca sigur un alt ministru mai bun.

Maria Grapini: Demisionez daca premierul mi-o va cere, imi asum afirmatiile privind activitatea Guvernului

Ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, a declarat ca va demisiona din functie numai daca premierul Victor Ponta ii va cere sa paraseasca functia. Grapini a mentionat ca isi asuma afirmatiile pe care.

Maria Grapini: Nu am nimic sa-i reprosez premierului. Premierul este suveran

Ministrul Maria Grapini a oferit explicatii despre declaratia pe care a facut-o astazi cu privire la Guvernul din care face parte. Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )