Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, despre Grapini: Trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru. Nu mai este un producator de textile

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre Grapini: Trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru. Nu mai este un producator de textile

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu are o problema cu ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, dar ca aceasta trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa. continuă pe Adevărul

Ponta: Grapini sa se obisnuiasca mai mult cu postul de ministru cand e cu presa, nu mai e producator de textile

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca a avut o discutie cu ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, dupa ultimele declaratii ale acesteia legate de Guvern, si a precizat ca nu are o problema cu aceasta, dar ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa, transmite Mediafax.

Ce o sfatuieste Ponta pe Grapini, dupa scandalul de ieri.

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut o discutie cu ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini si a precizat ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa, transmite Mediafax. Am avut o discutie cu doamna Grapini. Nu am o problema, dimpotriva, eu apreciez eforturile pe care le face doamna Grapini. Cred ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru, ca nu mai e, asa, un producator de textile care vorbeste cu presa. Cand vorbeste cu .

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile

Maria Grapini a fost atacata la textila de seful cabinetului din care face parte. Dupa conflictul deschis de ieri, astazi declaratiile s-au mai linistit, iar Ponta i-a facut doamnei Grapini o recomandare: sa se.

Victor Ponta, despre Maria Grapini: Sa se obisnuiasca sa fie ministru, ca nu mai e producator de textile (VIDEO)

Maria Grapini a fost atacata la textila de seful cabinetului din care face parte. Dupa conflictul deschis de ieri, astazi declaratiile s-au mai linistit, iar Ponta i-a facut doamnei Grapini o recomandare: sa se.

Ce a spus Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen.

Premierul Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax. Luati-o incet, e campanie electorala. S-a terminat campania din Germania, incepe cea din Franta, ce sa facem. De aia sunt liderii opozitiei, ca si in Romania, sa mai bage si .

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

Parlamentarul geman de origine romana Bernd Fabritius, despre noua Lege de restituire: O retrocedare care reduce posibilitatea de despagubire la un procentaj minim este mai mult ridicol decat o rezolvare a problemei

Primul parlamentar german provenind din Romania, Bernd Fabritius, catalogheaza drept ridicola noua lege romaneasca a restituirii proprietatilor nationalizate de comunisti, pentru care Guvernul Ponta si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului. Proaspat ales in scrutinul legilsativ de duminica, din Germania, Fabritius 48 de ani), de profesie avocat, a acordat un interviu publicatiei HotNews. ro, chiar inainte sa mearga la sedinta constitutiva a Bundestagului.

INTERVIU Parlamentarul german de origine romana Bernd Fabritius, despre noua Lege de restituire: O retrocedare care reduce posibilitatea de despagubire la un procentaj minim este mai mult ridicol decat o rezolvare a problemei

Primul parlamentar german provenind din Romania, Bernd Fabritius, catalogheaza drept ridicola noua lege romaneasca a restituirii proprietatilor nationalizate de comunisti, pentru care Guvernul Ponta si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului. Proaspat ales in scrutinul legislativ de duminica, din Germania, Fabritius 48 de ani), de profesie avocat, a acordat un interviu HotNews. ro chiar inainte sa mearga la sedinta constitutiva a Bundestagului.

Politic Show: Ponta despre locurile vacante din Parlament: Asteptam fie decizii ale instantei, fie decizii politice; Partidul lui Basescu se extinde in Constanta; Antonescu: Nu voi cere CCR schimbarea termenului de judecare a contestatiei pe cvorumul la

Cristian Preda, despre guvernul din umbra al PDL: Lipseste Vasile Blaga. Acesta a ales tacerea in confruntarea tintita cu USL. Udrea: Daca n-as fi astazi politician, as fi in Piata Universitatii. Elena Udrea a fost intrebata unde ar fi in acest moment daca nu ar fi in politica.

Opel va ajuta si mai mult legendara marca Buick sa se extinda in China si SUA

O parte dintre modelele Opel sunt vandute in China si SUA sub sigla Buick, insa colaborarea dintre cele doua marci va deveni si mai consistenta pentru noi masini care sa creasca vanzarile Buick care vinde anual peste 700. 000 de masini in China. Buick exista inca de la final de secol 19, fiind cea mai veche marca din portofoliul GM.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )