Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, despre relatia cu presedintele PSD Liviu Dragnea: Nu e vorba de orgoliu...

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre relatia cu presedintele PSD Liviu Dragnea: Nu e vorba de orgoliu...

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu a contribuit la realizarea programului de guvernare al social-democratilor, precizand ca nu a fost contactat de conducerea partidului, si. continuă pe Antena3

Surse: Victor Ponta forteaza excluderea din PSD

Fostul presedinte PSD Victor Ponta ar forta excluderea sa din partid, potrivit unor surse de la varful formatiunii politice, citate de Antena 3. O excludere a fostului premier din PSD este dorita atat.

Daca plec de la Steaua, ma duc la Pandurii Targu Jiu: Victor Ponta, despre inscrierea la PRU

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a oferit o declaratie scurta, dar cuprinzatoare, la iesirea dintr-o sedinta a partidului din care face parte, Partidul Social Democrat. Daca plec de la Ste.

Gabriela Firea: Nu cred ca Victor Ponta va pleca din PSD (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din Partidul Social.

Liviu Dragnea, despre o posibila alianta PSD-PRU: Nu, multumim! Nu vrem sa avem nicio relatie cu un partid extremist (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre o eventuala alianta a partidului in fruntea caruia se afla cu PRU, excluzand categoric aceasta posibilitate. Romania se afla in.

Liviu Dragnea: Ma gandesc serios sa am o discutie cu Mircea Geoana

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ar dori sa aiba zilele urmatoare o discutie cu Mircea Geoana, considerand ca formatiunea condusa de acesta, PSRO, ar putea fi un partid cu care PSD sa colaboreze.

Liviu Dragnea: Data alegerilor este o greseala a Guvernului. ca sa vina la vot cat mai putini oameni

Presedintele PSD, Liviu Dragea, sustine ca data de 11 decembrie, aleasa pentru desfasurarea alegerilor, este o greseala a Guvernului, ca sa vina la vot cat mai putini oameni.

Gigi Becali sare in apararea lui Victor Ponta, dupa ce a spus ca in PSD e sub contract, dar nu joaca

Gigi Becali ii ia apararea lui Victor Ponta si spune despre PSD ca nu stie sa foloseasca un jucator de valoare. De altfel, Becali are un mesaj dur catre Liviu Dragnea si conducerea.

Pleaca Victor Ponta din PSD? Raspunsul fostului premier

Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca este decizia lui Liviu Dragnea daca va merge la PRU pentru a-l ajuta sa intre in Parlament, afirmand ca decat sa ai un jucator pe care sa-l tii.

Liviu Dragnea vorbeste despre o colaborare cu un partid nou. Despre ce partid este vorba

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lasat sa se inteleaga, joi, ca ar dori sa aiba o discutie cu Mircea Geoana, presedinte al PSRO, partid cu care Dragnea sustine ca PSD ar putea sa.

Primul contact intre Dragnea si serviciile de spionaj rusesti a avut loc in 2009 la Viena. Bogdan Diaconu continua seria dezvaluirilor care-l vizeaza pe presedintele PSD (FOTO)

Scandalul dintre Bogdan Diaconu si Liviu Dragnea continua. Presedintele PRU continua atacul si dezvaluie informatii despre legaturile pe care Dragnea le-ar avea cu serviciile de spionaj.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )