Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta a discutat cu Mark Gitenstein inainte de intalnirea cu ambasadorii statelor din UE

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta a discutat cu Mark Gitenstein inainte de intalnirea cu ambasadorii statelor din UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti dimineata, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, discutia avand loc inainte de intrevederea premierului cu ambasadorii statelor din Uniunea Europeana, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta a discutat cu Gitenstein inainte de intalnirea cu ambasadorii statelor din UE.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti dimineata, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, discutia avand loc inainte de intrevederea premierului cu ambasadorii statelor din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax. Intalnirea lui Ponta cu Gitenstein a fost confirmata de catre reprezentanti ai ambasadei SUA, care au aratat ca ambasadorul american se intalneste constant cu lideri politici din Romania, pentru a discuta probleme de interes comun. Dupa discutia cu Gitenstein, Ponta a .

Victor Ponta: ii voi solicita presedintelui un mandat pentru participarea la Consiliul European din noiembrie

Prezent marti la o masa oferita de Ambasada Ciprului premierul Victor Ponta a precizat ca a discutat cu ambasadorii europeni despre pozitia Romaniei fata de principalele teme de pe agenda UE. Premierul a anuntat .

Victor Ponta a pierdut procesul cu Evenimentul Zilei.

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul intentat ziarului Evenimentul Zilei. Judecatoria Sectorului 1 a respins actiunea acestuia ca nefondata. Solutia poate fi atacata cu recurs, potrivit evz. ro. Victor Ponta era nemultumit de o ancheta jurnalistica si de un editorial: Ipocrizia lui Ponta costa 100. 000 de euro. PLUS de la cine a primit cadoul liderul PSD si Ponta, un socialist caviar cu usturoi Eu astept cu rabdare sa-mi vina randul la incasarea despagubirilor. Am deja un tanar si .

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu imi da mandat, voi reprezenta Romania la summitul european

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca va participa la summitul european din noiembrie, daca presedintele Traian Basescu ii va da mandat de reprezentare a Romaniei.

Cel de-al doilea pod peste Dunare va fi inaugurat maine in prezenta premierului Victor Ponta

Romania si Bulgaria sunt legate de un al doilea pod peste Dunare. Calafat-Vidin va fi inaugurat maine, in prezenta primul-ministrului Victor Ponta si a omologului sau bulgar, Boyko Borisov. Constructia va putea.

Victor Ponta: De Ziua Nationala vom organiza o parada de austeritate

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul va aloca bani din Fondul de rezerva pentru organizarea unei parade de austeritate de Ziua Nationala a Romaniei si a precizat ca fosta guvernare nu a prevazut bani in buget pentru acest eveniment, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Nu am taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul nu a taiat bani din bugetul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. impreuna cu ministrul Transporturilor si cu ministrul de.

Victor Ponta: Guvernul nu a taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa intalnirile cu constructorii de drumuri, ca Guvernul nu va mai accepta lucrari neacoperite de buget, precizand ca actualul cabinet nu a taiat niciun leu din bugetul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )