Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute.

Victor Ponta, la DNA: Curtea Europeana de Justitie spune sa ne vedem de treaba (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa ce s-a prezentat la sediul DNA, ca a adus la dosar decizia Curtii Europene de justitie din 3 septembrie. Am vrut eu sa depun n. r. la dosar) decizia Curtii Europene.

Victor Ponta, la DNA: Am vrut sa depun la dosar un document foarte important (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), anunta B1 TV. Seful executivului a precizat ca a venit pentru a depune un document foarte important la dosar si ca va da.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Cum s-a dat singur de gol premierul Victor Ponta la Antena 3. De ce a cerut disjungerea dosarului

Premierului Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu la Antena 3 ca, daca nu era in dosarul Turceni-Rovinari, cazul sau nu era de competenta DNA, precizand ca DNA nu se ocupa de avocati si de 10. 000 de euro. Aceasta afirmatie a determinat-o pe Alexandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii, sa exclame: Aaaaa, pai atunci daca se produce disjungerea. , dar nu a dus ideea pana la capat, iar Victor Ponta a realizat ca s-a dat de gol si a schimbat subiectul repetand ca vrea sa ajunga cat mai repede in fata unui judecator. In traducere libera, asta inseamna ca Ponta a cerut la ultima infatisare la DNA disjungerea dosarului sperand ca, in cazul in care solicitarea ii va fi acceptata, sa-si mute cauza la Parchetul General condus de amicul sau Tiberiu Nitu.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Victor Ponta: Procurorul sustine ca eu nu am prestat suficiente servicii, eu sustin ca da, iar decizia Curtii arata ca aceasta discutia este irelevanta juridic

Premierul Victor Ponta a postat, marti, pe Facebook, documentul Curtii Europene de Justitiei, cel pe care l-a depus la sediul DNA. Ponta a explicat ca decizia Curtii Europene arata ca atata timp cat s-au.

Victor Ponta, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a depune documente la dosarul in care este implicat

Victor Ponta a fost, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a prezenta documente in dosarul Turceni - Rovinari.

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI si nici nu mai facem altele. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luam

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca au fost platite ultimele sume din datoria catre Fondul Monetar International FMI), adaugand ca actuala guvernare nu intentioneaza sa faca noi datorii la institutia bancara internationala. Ponta a adaugat ca est etotusi posibil sa incheiem un acord de tip preventiv. Ponta: Romania nu trebuie sa cada in xenofobie. Nu sunt de acord cu atitudinea asta sa inchidem granitele, sa nu intre nimeni.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )