Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Dreptate se va face pana la capat in ziua in care pe poarta de la Cotroceni va iesi Basescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Dreptate se va face pana la capat in ziua in care pe poarta de la Cotroceni va iesi Basescu

Victor Ponta a declarat, in cadrul unei intalniri cu liderii PSD din teritoriu, ca se va face dreptate in momentul in care Traian Basescu va iesi pe poarta de la Cotroceni. Dreptate se va face pana la. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre ridicarea lui Radu Mazare: I-au trimis opt mascati de parca era Steven Seagal sau un mare luptator ninja

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, modul in care a fost adus la audieri la DNA primarul Constantei, Radu Mazare, care a fost ridicat de mascati, marti dupa-amiaza, de pe terasa unui restaurant din parcul Herastrau din Capitala. Ii trimiti opt mascati de parca era Steven Seagal sau un mare luptator ninja, a afirmat Ponta, sustinand ca, daca il suna cineva, Radu Mazare se prezenta singur la DNA.

Victor Ponta despre liberalizarea gazelor: Sa nu ajungem in situatia in care operatia a reusit, dar pacientul a murit

Marea problema a Romaniei in acest moment este piata energiei, la energie electrica a scazut pretul, dar au fost si alte implicatii negative, in vreme ce la piata gazelor avem doar doi producatori, unul la care deciziile se iau la Viena si unul la care deciziile se iau la DNA, a declarat premierul Victor Ponta la lansarea raportului privind activitatea pe 2013 a Consiliului Concurentei.

Victor Ponta neaga ca ar fi intervenit pentru numirea cuiva

Victor Ponta neaga ca ar fi intervenit pentru numirea cuiva, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, s-a laudat ca poate face trafic de influenta inclusiv la premier pentru a ii face.

Victor Ponta: Nu ma dezic de Adrian Duicu, nici de ceilalti, pana la o decizie definitiva a instantelor

Premierul Victor Ponta sustine ca nu se dezice nici de Adrian Duicu, nici de ceilalti membri cu probleme ai Partidului Social Democrat. Acesta a anuntat ca multi dintre cei cu probleme penale din partid aduc voturi.

UPDATE Victor Ponta, despre perchezitiile DNA la Radu Mazare: Vor fi peste tot perchezitii, a fost un val si in 2012 dupa referendum. Eu il apreciez pe Radu Mazare, rezista

Victor Ponta a afirmat, intrebat de jurnalisti despre perchezitiile DNA in cazul primarului Constantei Radu Mazare, ca perchezitii vor fi peste tot, asa cum au fost si in 2012 dupa referendum. Si atunci oamenii au votat cu noi, a spus Ponta, care a afirmat ca Radu Mazare rezista si ca el il apreciaza foarte mult, asa cum o fac si locuitorii orasului.

DNA: Presedintele CJ Mehedinti facea trafic de influenta din cabinetul lui Victor Ponta, in prezenta lui Radu Stroe

Stenogramele DNA confirma faptul ca presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, se folosea de relatia cu Victor Ponta pentru a face trafic de influenta, ba chiar dadea telefoane in acest sens din.

Victor Ponta despre presupuse interventii pentru o numire in MAI la cererea baronului Duicu: Nu am vorbit niciodata asa ceva. Si daca vorbeam nu era nimic ilegal

Premierul Victor Ponta a declarat pentru HotNews. ro ca nu a vorbit niciodata in Guvern despre o eventuala promovarea a sefului IJP Mehedinti, Constantin Ponea, dar ca si daca ar fi facut-o nu era nimic ilegal. Sunt Premier, Politia este la Guvern, daca e grav ca eu conduc Guvernul trebuie sa fiu rasturnat de Parlament!, a declarat Victor Ponta pentru HotNews. ro. HotNews. ro i-a adresat premierului patru intrebari referitoare la faptele relatate de procurori in referatul referitor la cazul Duicu. Potrivit procurorilor, la solicitarea primului ministru, numitul Toba Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu numitul Duicu Ioan Adrian care i-a solicitat mentinerea temporara a numitului Ponea Constantin Stefan in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord. Victor Ponta pentru HotNews. ro: Sunt Premier, Politia este la Guvern, daca e grav ca eu conduc Guvernul trebuie sa fiu rasturnat de Parlament!.

Victor Ponta da de inteles ca va candida la alegerile prezidentiale

Victor Ponta da de inteles ca va candida la alegerile prezidentiale. Informatia a fost prezentata si comentata in emisiunea La Ordinea Zilei. Iata declaratia lui Victor Ponta din care reiese ca vrea sa.

Victor Ponta: Cred ca USL exista in continuare. Sunt multi liberali care ne vor vota pe 25 mai

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, joi seara, ca in opinia sa USL-ul exista in continuare si ca sunt multi liberali care la alegerile europarlamentare vor vota constructia politica formata din PSD, PC.

Vasile Blaga: Victor Ponta este total la mana baronilor locali

Dupa raportul prezentat ieri de procurorii DNA, Vasile Blaga lanseaza un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PDL a spus in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ramnicu Valcea ca prim-ministrul este la mana baronilor locali, pe care-I apara in orice conditii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )